Yaşam
  • 23.12.2006 09:47

CAN TANRIYAR PETEK 'TEN NASIL İNTİKAM ALDI...

Petek Dinçöz'ün sevgilisi Can Tanrıyar “Obez görüntülerini Petek’ten intikam almak için yayınladım” dedi. Can Tanrıyar, ilişkilerini ayrılmanın eşiğine getiren, Petek Dinçöz’ün obez görüntülerini yayınlamasının nedenini “Hebercilik hırsıyla; bir de evimizi başka bir televizyon kanalına açtığı için böyle bir haberi atlamak istemedim” sözleriyle açıkladı.

Şenay Düdek ve Müge Anlı’nın sunduğu Kanal D ekranlarında yayınlanan “Dobra Dobra”ya Uçankuş ve Pazar Keyfi programlarının yapımcısı Can Tanrıyar, Star Haber Genel Yayın Yönetmeni Erdoğan Aktaş ve İpek Tuzcuoğlu konuk oldular.

Can Tanrıyar, sevgilisi Petek Dinçöz’ün obez görüntülerini yayınlamasıyla ilgili eleştirilere şöyle cevap verdi: “Aynı evde kalıyoruz. Neden o zaman bizim evimizi bana değil de başka bir kanala açtı. Arkadaşlarım bana haber verdiler. . Ben televizyonda seyrettim, çok sinirlendim. Orası aynı zamanda benim de evim. Demek ki arkadaşlar bunu bir yerlere not almışlar” Zaman zaman böyle sorunlar yaşalar da habercilik ve özel hayat arasındaki dengeyi iyi bir şekilde idare ettiklerini söyleyen Tanrıyar, ne zaman evleniyorsunuz sorusuna ise, “Yılbaşından sonra inşallah” cevabını verdi.

Programa telefonla bağlanan Seren Serengil ise ünlü yapımcıyı eleştiri yağmuruna tuttu. Hakkında yapılan asılsız haberi, sunduğu belgelere rağmen yayınlamayı sürdürdüğünü iddia ettiği Tanrıyar’ı sert bir şekilde eleştirdi. Serengil, programlarında Petek Diçöz’e çok fazla yer verdiği yönündeki eleştirilerini ise şu sözlerle sürdürdü: “Can Tanrıyar benimle iyiyse, haberim iyi yapılıyor; küstüysem ben alaşağı edilirim. Cem Uzan döneminde bir süre Yeşim Salkımı alaşağı ettiler. Sibel Can’ın hakkında her dakika kötü haber çıkıyor. Bir magazin müdürü bir kanalda program yapıyorsa o kanal onun tekeli altında değildir…Dönme dolapta Petek, yürürken Petek, şarkıların altında Petek…”

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 23:23

İLGİLİ HABERLER