Yaşam
  • 9.3.2019 00:59

Can Yaman ve Demet Özdemir arasında neler oluyor?

Can Yaman ve Demet Özdemir arasında aylardır adını koyamadığımız ama bana kalırsa apaçık ortada olan bir aşk var. İkiliden ne bir yalanlama ne de bir kabulleniş geliyor. Aynı dizide başrolü paylaşan ve 'senaryo gereği' aşk yaşayan bu ikili, sizce de gerçekten birbirine deli divane değil mi?

Aylardır magazin gündemini meşgul eden, dedikodusu hiç bitmeyen bir konu Demet Özdemir ve Can Yaman ilişkisi. Aşk var mı yoksa bu sadece 'kankalık' dediğimiz türden bir şey mi bu?

Bana kalırsa sorunun cevabı yüzde 100 belli: Can Yaman ve Demet Özdemir kesinlikle aşk yaşıyor.

Bir kadın ve bir erkeğin nasıl kanka olabileceğini, en son Enis Arıkan ve Ezgi Mola örneğinde görmüştük. Siz hiç onları manalı manalı birbirlerine bakarken gördünüz mü?

 Can Yaman ve Demet Özdemir arasında böyle bir şey yok. Bence çoktan gönüller verilmiş birbirine!

Can Yaman ve Demet Özdemir aylardır her mekana, her aktiviteye beraber gitmesine rağmen itinayla mekanlardan ayrı ayrı çıkıp görüntü vermemeye çalışıyorlar.

Ama tabii illa ki yakalanıyorlar. Ortada bu kadar tutkulu bir durum varsa, saklama çabaları niye; onu anlayamıyorum.

İlişkileri olduğunu düşünen bizler için can alıcı bir detay öğrendik geçen gün.

Söylentilere göre, Can Yaman'ın telefon şifresi bile Demet Özdemir'in doğum günüymüş! Yani şimdi siz söyleyin; kankanızın doğum gününü telefon şifreniz yaptınız mı hiç?

Yan yanayken otuz iki diş tebessüm eden bu ikilinin inatla neden kaçak göçek bir aşk yaşadıklarını anlamak imkansız. "Belki de aralarında bir şey yoktur, bilemeyiz" demek isterdim ama bu kadar zaman sonra hala yapışık ikizler gibi dolaşan Can Yaman ve Demet Özdemir için maalesef politik davranamayacağım. 

Güncellenme Tarihi : 8.3.2019 23:23

İLGİLİ HABERLER