Spor
  • 23.8.2009 03:15

CANER'DE MUTLU SON YAKIN...

Sol kanat için transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, Caner Erkin'i bitirmeye çok yakın... Daha önce 21 yaşındaki futbolcuyla her konuda anlaşma sağlayan Sarı- Kırmızılı yönetim, CSKA Moskova'yla da imza noktasına geldi. Galatasaray'ın Caner'in 1 yıllık kiralanması için Rus kulübüne 1 milyon Euro önerdiği ve bu teklifin büyük oranda kabul edildiği öğrenildi. CSKA bu parayı peşin olarak isterken, Sarı-Kırmızılılar iki taksitte ödemekten yana.

PAZARTESİ İMZA ATABİLİR
Fakat bu pürüzün de çok kısa bir süre içerisinde çözüleceği ve Caner Erkin'in pazartesi günü İstanbul'a gelerek Galatasaray'la sözleşme imzalayacağı öğrenildi. Öte yandan Sarı-Kırmızılılar'da Bursasporlu Sercan Yıldırım'ın transferi için çalışmalar da sürüyor. Yeşil-Beyazlı kulübe son olarak 5 milyon Euro ve Shabani Nonda'yı öneren Galatasaray yanıt bekliyor. Cimbom'un bu rakamın üzerine çıkmayı kesinlikle düşünmediği de gelen haberler arasında.

MANİSA YOLCUSU
Teknik direktör Rijkaard'ın kadroda düşünmediği Yaser Yıldız yeni takımını buldu. Genç yıldızın Manisaspor'la büyük oranda anlaştığı ve Ege kulübünde 1 yıl kiralık oynayacağı öğrenildi. Manisaspor, Alparslan'ı da transfer etmek istiyor.

CİMBOM'UN HESAP GÜNÜ
Hafta içi Avrupa'da Levadia'yı 5-0 yenen Galatasaray, yeniden ligde dönüyor. Sarı-Kırmızılılar, renktaşı Kayserispor'u Sami Yen'de konuk edecek. 21.00'deki maçı Halis Özkahya yönetecek. Galatasaray geçen sezon son dakika golüyle rakibiyle 1-1 berabere kalmış ve bu puan kaybından
sonra şampiyonluktan kopmuştu.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:35

İLGİLİ HABERLER