Dünya
  • 7.10.2008 08:35

ÇAPKIN BAŞBAKAN BU SEFER DE DİSKOTEKTE SABAHLADI!..

İtalya Başbakanı Berlusconi’nin geçen cumartesi Milano’daki Lotus Disco’da gençlerle sabahladığı ortaya çıktı. La Repubblica’nın haberine göre Berlusconi gençlere, "Uykuyu sevmiyorum. Üç saat deliksiz uyursam üç saati sevişmeye ayırabiliyorum" dedi.
İTALYA Başbakanı Silvio Berlusconi geçen cumartesi günü Avrupalı liderlerin Paris’teki ekonomi zirvesinden geç saatte Milano’ya döndükten sonra diskotekte sabahladı. Bir müteahhit dostunun torununun doğum günü partisinin düzenlendiği ünlü "Lotus" gece kulübünde soluğu alan Berlusconi, yaklaşık 5.5 saati gençlerle birlikte geçirdi. La Repubblica gazetesinin haberine göre Berlusconi "Gençlerden hep öğreneceklerimiz var. Bir nabız yoklayayım, sorunlarını dinleyeyim dedim. Gerçek öğrenim hayat üniversitesinde olur. Onlara her zaman için düşük maaşla çalışacağınıza kendi işinizi kurun mesajı verdim" dedi.
Berlusconi bir soru üzerine uykuyu pek sevmediğini, çok az uyuduğunu belirterek "Eğer üç saat deliksiz uyursam bir üç saati sevişmeye ayırabilirim" diyerek etrafını kahkahalara boğdu.
Ronaldinho sohbeti
Berlusconi gençlerle sohbetinde futbol konusuna da girdi. AC Milan Teknik Direktörü Carlo Ancelotti’nin Ronaldinho’yu yanlış yerde oynattığını savunan Berlusconi, "Ronaldinho, hücumun tam merkezinde yer almalı, oyuna hareket katmalı, takıma penaltı sağlamalı. Onu sol kanattan harekete geçmek durumunda bırakmamak lazım. Malumunuz, solda zaten komünistler var" diye konuştu.
"Lotus"tan sabah saat 6.10’da arka kapıdan çıkarak ayrılan Berlusconi kendisini bekleyen gazetecilere "Şimdi gidip bir saat uyuyacağım sonra çalışmaya başlayacağım. 72 yaşındayım kendimi çok zinde ve genç hissediyorum" dedi. (hürriyet)

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 05:40

İLGİLİ HABERLER