Spor
  • 30.6.2008 07:16

CAREW'DEN YEŞİL IŞIK!..

Sarı-Lacivertli yöneticilerden Murat Özaydınlı ve Neşet Yalçın'ın Carew'le İngiltere'de bir görüşme yaptıkları öğrenildi. Aston Villa'da oynayan golcü yıldızın, "F.Bahçe'ye seve seve gelirim" yanıtını verdiği öne sürüldü.

Yabancı golcü transferinde Dani Güiza'yı ilk sıraya alan Fenerbahçe, bu oyuncuda bir sorun çıkması durumunda B Planı olarak düşündüğü John Carew'den olumlu cevap aldı. Sarı-Lacivertli yöneticilerden Murat Özaydınlı ve Neşet Yalçın'ın geçtiğimiz günlerde İngiltere'de Norveçli futbolcuyla bir görüşme yaptığı öğrenildi. Aston Villa'da forma giyen Carew'in bu görüşmede iki yöneticiye de Fenerbahçe'ye gelebileceğini söylediği öne sürüldü.

FENERBAHÇE BÜYÜK KULÜP
Carew'in, "Fenerbahçe Avrupa şampiyonluğunu düşünecek kadar çok büyük bir kulüp. Hedefleri olan bir takımda oynamak bana gurur verir. Bu nedenle Fenerbahçe'ye seve seve gelirim" dediği belirlendi. Carew'den gelen yanıtla iyice rahatlayan yöneticiler yine de öncelik verdikleri Güiza için görüşmelerini sürdürüyor. İspanyol hoca Aragones'in de vatandaşını ikna etmeye çalıştığı ve bu konuda önemli ilerlemeler sağladığı da öğrenildi.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 08:14

İLGİLİ HABERLER