Gündem
  • 17.1.2014 00:36

Cemaatten tüyler ürperten tweet

Paralel devlet çetesinin tüm illegal uzantılarının yok edildiği bir süreçte, Gülen örgütü elemanları sosyal medya üzerinden son dönemde “ölüm tehditleri” yapıp, suikastlerden söz etmeye başladılar.

Twitter’da Gülen örgütünün en azılı militanlarından Faruk Arslan, “infaz listeleri”nden söz edip, suikast hazırlığı tehdidinde bulundu. Arslan resmen içinde suç unsuru olan şu twitleri attı:

Ancak Faruk Arslan’ın mesajları savcıları harekete geçirecek kadar kan dondurucuydu. Cemaat örgütünden Arslan’ın bu suikast tehdidi üzerine savcıların hakkında acil soruşturma açması gerekmez mi?

Sosyal medyada da büyük tepkilere neden olan bu mesajlar paralel devlet çetesinin şimdi de sırada kanlı provokosyonlara başvuracağı şeklinde yorumlandı.

CEMAAT YAZARI ÖZTÜRK DE ÖLÜM TEHDİDİ YAPMIŞTI

Cemaat yazarı İbrahim Öztürk de Sabah gazetesi yazarı Sevilay Yükselir’e önceki gün “Hablemitoğlu iması” ile ölüm tehdidinde bulunmuştu. Yükselir de bunun üzerine suç duyurusunda bulunacağını açıklamıştı.

USLU’NUN “ÇOKKK GÜZEL ŞEYLER OLACAKK”I KANLI PROVOKASYONLAR MI?

Yine cemaat tetikçisi Emre Uslu da günlerdir “Çokkk güzel şeyler olacakkk” diyerek tehditler savuruyordu. Uslu’nun da bu mesajının “kanlı provokasyon” iması olabileceği üzerinde duruluyor.

Bugün Takvim gazetesinde çıkan haberde de İHH Başkanı Bülent Yıldırım’a yönelik bir suikast planı deşifre edildi. Haberde istihbarat birimlerinin Yıldırım’ı öldürmek üzere Türkiye’ye 5 kişilik bir suikast timinin giriş yaptığını belirlediği kaydedildi.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 08:25

İLGİLİ HABERLER