Gündem
  • 17.1.2014 00:37

CHP İzmir'de 11 belediye başkan adayını açıkladı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir'de 11 belediye başkan adayını daha belirledi. MYK'nın Parti Meclisi'ne (PM) sunduğu isimler, bugün günboyu toplantıda tartışıldı. Üzerinde anlaşmaya varılan isimler, partinin internet sitesinden yayınlandı. Buna göre; Foça'da Gökhan Demirağ, Kemalpaşa'da Rıdvan Karakayalı, Kınık'ta Süleyman Kaya, Menemen'de Tahir Şahin, Ödemiş'te Bekir Keskin, Selçuk'ta Hüseyin Vefa Ülgür, Seferihisar'da Tunç Soyer, Torbalı'da Ufuk Yörük, Güzelbahçe'de Mustafa İnce, Bergama'da Mehmet Gönenç ve Beydağ'da Süleyman Vasfi Şentürk CHP'nin adayları oldu.
BAYINDIR'DA KRİZ
Bayındır'da daha önce adaylığı açıklanan Ardahan Totuk'un rahatsızlığını gerekçe göstererek çekilmesinin ardından, kriz yaşanıyor. Aday adaylarından eski ilçe başkanı Hüseyin Tamer Yanık ile Dr.Ufuk Sesli arasındaki tercihi Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun yapacağı öğrenildi. Zira CHP, AK Parti'de olan Bayındır için yanlış tercih yapmak istemediği ileri sürülüyor.
Bugün açıklanan 11 aday ile birlikte İzmir'de 30 ilceden 12'si belirlenmiş oldu. Demokrat Parti'den (DP) ayrılıp CHP'ye geçen Tire Belediye Belediye Başkanı Tayfur Çiçek'in adaylığı daha önce açıklanmıştı.

İZMİR (İHA) -

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 08:25

İLGİLİ HABERLER