Spor
  • 4.12.2009 19:30

CHARLİZE THERON: BİZİM İÇİN BÜYÜLÜ BİR ANDAYIZ

ANKARA - 2010 Dünya Kupası Finalleri Grup kuralarının çekimini Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği (FIFA) Genel Sekreteri John Valcke ile birlikte yapacak olan Oscar ödüllü Güney Afrikalı aktris Charlize Theron, bugünün kendileri için büyülü bir an olduğunu söyledi.
FIFA'nın resmi internet sitesine konuşan ünlü oyuncu Theron, ülkesinin gelecek yıl dünya kupasına ev sahipliği yapacak olması nedeniyle büyülü bir an geçirdiklerini belirterek, ''Bugün, Güney Afrika vatandaşı olmaktan gurur duyuyorum. Güney Afrikalı kim varsa bu güzel anlar tarihimizde yer alacağı için herkesin gurur duyduğunu düşünüyorum. Bu organizasyon bizim için, genç demokrasimiz için, bu ülkenin iyi yerlere gelmesi için çok çalışan insanlar için büyülü bir an'' dedi.
Dünya Kupası kura çekimi töreninde yer almasının kendisi için büyük bir onur olduğunu ifade eden Charlize Theron, ülkesinin son yıllardaki en önemli global elçilerinden biri olmuş durumunda.
Yıldız oyuncu, bu turnuvanın ülkesi için yeni bir şafak olacağını kaydederken, kupa sayesinde ülkesinin yeteneklerini dünyaya göstereceğini belirtti.
Dünya Kupası'nın ülkelerinde düzenlenmesinden dolayı çok heyecanlı olduklarını vurgulayan Theron, ''Herkes bu organizasyonun Güney Afrika için yeni bir miras yaratacağının farkında. Gelecek yıl turnuva sırasında, her an eğlenmek ve kutlamak istiyoruz. Kupa tüm dikkatleri ülkemizin üzerine çekecek. Çok uzun yollar kat ettik. Genç demokrasimiz için çok mücadele verdik. İnsanlar, az zamanda elde edilen bu başarıyı asla unutmamalıdırlar'' diye konuştu.
Kura çekim töreninde, Charlize Theron'un yanı sıra David Beckham, olimpiyat altın madalyalı ünlü atlet Haile Gebrselassie, Afrika futbolunun efsane isimlerinden Roger Milla da hazır bulunacak.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 13:40

İLGİLİ HABERLER