Spor
  • 5.12.2009 00:00

FENERBAHÇE'DE VUKUAT BİTMİYOR!..

Uruguaylı yıldız, derbisi sonrasındaki toplantıya haberi olmasına rağmen katılmadı. Lugano telefonunu kapatırken, Deivid ise çağrıya kulak asmadı.

F.Bahçe'de öyle bir olay su yüzüne çıktı ki, sarı-lacivertlilerde zaten otoritesi sallantıdaki Christoph Daum'un yaptırım gücü iyice sorgulanır hale geldi... Beşiktaş derbisinde alınan 3-0'lık yenilginin ardından ilk idmanda takımı oldukça moralsiz gören Alman çalıştırıcı, futbolcularını motive etmek adına antrenmanın ardından bir toplantı yapacağını söyledi. Ancak tercümanlar aracılığıyla tüm oyunculara bildirilen bu karar iki isim tarafından çiğnendi; Uruguaylı Diego Lugano ve Brezilyalı Deivid de Souza...

Toplantıda bu iki ismin olmadığını fark eden Christoph Daum, oyuncuların tercümanı Samet Güzel'i yanına çağırıp, ona toplantı olduğunu bu iki oyuncuya söyleyip söylemediğini sordu... Samet ise takımdaki tüm Güney Amerikalı futbolculara alınan kararı ayrı ayrı ilettiğini belirtince, Lugano ve Deivid telefonla arandı. İlk olarak yoklanan isim Lugano'ydu, Uruguaylı savunma oyuncusu arandı fakat cep telefonu kapalı olduğu için ulaşılamadı.

‘HABERİMİZ YOK'

Ardından sıra Brezilyalı Deivid'e geldi. Açık olan telefonuna gelen aramayı yanıtlayan Sambacı, "Neden antrenman sonrasındaki toplantıya kalmadın?" sorusuna "Bir şey söylenmedi. Biz de çalışmanın ardından kalktık evimize geldik. Dinleniyoruz. Toplantı için önümüzde daha süre var. Başka zaman yaparız" cevabını verdi. Lugano'dan yanıt alınamaması ve Deivid'in de oralı olmamasının ardından Daum, toplantıyı bu iki isim olmadan gerçekleştirdi.

Buraya kadar olanlar her takımda yaşanabilecek anlaşmazlıklar... Normal olmayan ise teknik direktör Christoph Daum'dan başlayıp Sportif Direktör Aykut Kocaman ve yönetime kadar sarı-lacivertlilerde hiçbir karar mercisinin buna karşı bir yaptırım uygulamaması. Bunun nedeni de aslında Alman teknik adamın olayı ne Kocaman'a ne de yöneticilere iletmiş olması. Bakalım yönetim sarı-lacivertlilerdeki disiplin sorununa ne zaman müdahil olacak?

TOPLAMDA 15 GOLE ULAŞTI

Diego Lugano, Twente filelerini havalandırıp, bu sezonki ikinci golünü kaydetti. Uruguaylı'nın sarı-lacivertlilerdeki toplam gol sayısı ise 15'e çıktı.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 13:40

İLGİLİ HABERLER