Gündem
  • 15.11.2011 00:35

CHP GENEL MERKEZİ'NDEN TUHAF UYARI!. BU SİTEYİ OKUMAYIN

CHP'nin Resmi İnternet sitesi bir açıklama yaparak, "Gerçek Gündem" isimli sitenin okunmamasını istedi.
CHP'nin sansür kararı aldığı Gerçek Gündem Haber Sitesi, bugüne kadar CHP'ye verdiği destekle tanınıyordu.Hatta CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "hergün mutlaka okuyorum" dediği 4 sitenin en başına Gerçek Gündem'i koymuştu.

CHP: Gerçek Gündem'i okumayın

CHP, bugün bir skandala imza attı. İşte o açıklama... Cevabımız ise biraz sonra...

CHP Genel Merkezi, tarihinde görülmemiş bir ayıba imza attı. Partinin resmi internet sitesi, bir medya kuruluşu olan, hak ve özgürlük kavgası veren, ekonomik, siyasi ve hukuki baskı altında olan sitemize karşı "Gerçek Gündem'i okumayın, ciddiye almayın" kampanyası başlattı.

Gerçek Gündem.com'un Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Barış Yarkadaş'ın ortaya koyduğu bir belge, CHP Genel Merkezi'nin tepkisine neden oldu. Yarkadaş'ın iki gün peşpeşe kaleme aldığı "CHP üzerine geç kalmış bir yazı" ile "Kılıçdaroğlu'nun kafası neden karışık?" başlıklı makaleler büyük tartışmaya neden oldu.

CHP Genel Merkezi'nin resmi internet sitesinden yapılan açıklamada ise, sorulara cevap vermek yerine şu açıklama yapıldı:

"Uzun zamandan beri CHP konusunda kendisini referans gösterme gayretinde olan Gerçek Gündem’in CHP örgütüyle, CHP’deki gelişmeler konusundaki haberleri ve yorumları asparagastır, gerçeği yansıtmamaktadır.

Gerçek değil, hayali gündemlerle kamuoyu ile, CHP örgütünü yanıltmaya ve CHP’deki yenilenmeyle ilgili olarak kuşkular yaratmaya çalışan internet sitesinin haber ve yorumları maksatlıdır. Bu nedenle partililerimiz tarafından da ciddiye alınmamalıdır." 

Sitenin sahibi Barış Yarkadaş konuyla ilgili bakın ne yazdı!..

İşte CHP'ye ilk ve SON cevabım...

CHP Genel Merkezi'nin bugün Gerçek Gündem'i hedef alan o yazısını hepiniz okudunuz.

CHP'nin resmi internet sitesinde yer alan ve bizim de sansürsüz bir şekilde yayımladığımız o açıklama hakkında söylenecek çok şey var.

Ancak; okurlarımın sabahtan beri durmayan twitter, facebook ve SMS mesajları tek bir istekte birleşiyor. Telefon açan okurlar, tek bir şey istiyor: "Lütfen bu düzeysizliğe, kalitesizliğe ve pespayeliğe cevap vermeyin."

Ben de "tek patronum" olan okurlarımın isteğini yerine getiriyor ve onların istediğini yapıyorum.

* * *


NOT: Sevgili okurlarım, askerlik görevimi bitirip döndükten sonra Gerçek Gündem'i kurmaya karar verdim. O gün, kredi kartımın bakiyesi yetersiz olduğu için, internetteki bazı işlemleri yapamamıştım. Bunun üzerine, okul arkadaşım Özkan Akpınar ''imdadıma'' yetişmiş ve siteyi kurabilmem için eksik kalan 20 doları (Otuz TL) kredi kartından ödemişti. O günden bugüne değişen bir şey yok. O gün de patronum yoktu, bugün de yok.

Gerçek Gündem, arkasında onur dolu altı yıl bıraktı. Ne paraya eğildi, ne de güce... Ne reklam için kapılarda dilendi, ne de güçten yana tavır aldı.Saygınlığımız, sözümüzün etki yaratması, yazdıklarımızın gündem yaratmasının sebebi budur. "Gerçek Gündem yazmışsa doğrudur" mottosu, işte böyle oluştu...

Bugüne kadar altına imza atamayacağımız hiçbir şey yazmadık. Yazdığımız hiçbir şeyden utanmadık. Emin olun ki; bu tavrımız yine sürecek. Gerçek Gündem, medya kuruluşlarının teslim alındığı, reklam, siyasi ve hukuki baskılarla susturulmaya çalışıldığı bir dönemde, halkımızın yine hava deliği olacak!

Bundan hiç kimsenin kuşkusu olmasın...

BİZE "HAYALİ GÜNDEM" DİYENLER İÇİN TESEV'İN RESMİ SİTESİNDEKİ O BELGENİN FOTOĞRAFINI YAYIMLIYORUM...

* * *

BİR DE HATIRLATMA:

Kemal Kılıçdaroğlu, 12 Haziran seçimleri öncesi Güneş Gazetesi Yazarı Talat Atilla'ya şunları söylemişti:

"İnternet benim için de CHP için de çok önemli. Bu mecrayı en etkin bir şekilde kullanıyoruz. Haber sitelerinin çoğunu takip ediyorum ama her gün mutlaka bir şekilde girdiğim 4 haber sitesi var. Turktime.com, Gerçekgündem.com, Gazeteoku.com ve Odatv’yi takip ederim."

Güncellenme Tarihi : 23.3.2016 12:16

İLGİLİ HABERLER