Gündem
  • 25.1.2021 12:53

CHP'li Aytuğ Atıcı'dan delice sözler!.. Erdoğan gitsin diye canımı bile veririm

CHP'li Aytuğ Atıcı'dan canlı yayında akılalmaz sözler: Erdoğan gitsin diye canımı veririm...

Son dakika haberi: CHP 26.Dönem Milletvekili Aytuğ Atıcı, katıldığı bir televizyon programında yaptığı açıklamalar ile gündeme geldi. Atıcı, Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın seçimi kaybetmesi için canını bile verebileceğini söyledi. Atıcı'nın nefret sözleri tepki çekti.

SABAH İNTERNET

CHP 26.Dönem Milletvekili Aytuğ Atıcı Habertürk TV'de yayınlanan Açık ve Net programına konuk olarak katıldı. Atıcı'nın programda Başkan Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik sözleri tepki çekti.

"ERDOĞAN GİTSİN DİYE VALLAHİ BİLLAHİ CANIMI VERİRİM"

Aytuğ Atıcı programda Başkan Erdoğan'ın seçimle yarın hemen gitmesini istediğini söyledi. Atıcı, "Tayyip Erdoğan, yarın düşsün isteriz, net! Demokratik yollarla, seçim konulsun, yarın iktidarı terk etsin isteriz. Bunun için de canımı veririm. Vallahi de billahi de desin ki, canın mı, al canımı derim. Bu kadar bilenmiş ve adanmışım." ifadelerini kullandı.

SOSYAL MEDYADA TEPKİ

Atıcı'nın canlı yayındaki sözleri sosyal medyada kısa sürede çok konuşulanlar arasına girdi. Atıcı'ya sosyal medya kullanıcılarından tepki geldi. Atıcı'ya tepki gösteren bir kullanıcının, "15 Temmuz Darbe girişimine katılsaydı ya. Gitmesi için canını verirdi belki." paylaşımı dikkat çekti.


 

 

Güncellenme Tarihi : 26.1.2021 00:25

İLGİLİ HABERLER