Asayiş
  • 10.11.2017 09:37

CHP'li Bülent Tezcan'ın yanındaki FETÖ'nün kasası aranıyor

CHP Milletvekili Bülent Tezcan'la birlikte fotoğrafları ortaya çıkan FETÖ'nün kasası firari Saim Topaloğlu'nu yakalamak için polis çalışma başlattı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve hükümet aleyhinde attığı yalanlarla algı operasyonu yapmaya çalışan CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Bülent Tezcan'ın gerçek yüzü FETÖ'cülerle birlikte çekilmiş fotoğraflarıyla ortaya çıktı. Tezcan ile samimi fotoğrafları ortaya çıkan FETÖ'nün kasası Saim Topaloğlu'nun yakalanması için polis alarma geçti.
Aydın polisi, Nazilli İşdamları Derneği yöneticisi, aynı zamanda da eczacı olan Saim Topaloğlu'nun peşine düştü.
15 Temmuz darbe girişiminden birkaç gün önce yurtdışına kaçtığı ileri sürülen ancak resmi yollardan çıkış yapmadığı tespit edilen Topaloğlu'nun Türkiye'de olma ihtimaline karşı başta Aydın ve Nazilli olmak üzere yurt genelinde kapsamlı bir yakalama operasyonu başlatıldığı ve tüm irtibatlı olabileceği kişilerin mercek altına alındığı öğrenildi.

CHPli Tezcanın yanındaki FETÖnün kasası aranıyor

ÇALIŞMA BAŞLATILDI
Topaloğlu'nun adı Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret ettiği gerekçesiyle yurt dışına çıkış yasağı getirilen Tezcan'ın, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat'a destek için gittiği Tekirdağ'da yaptığı skandal açıklama sonrası gündeme gelmişti. FETÖ'nün Aydın ve Nazilli kasası olduğu iddia edilen ve paraları Gana ve Kaynak Holding'e aktaran Saim Topaloğlu'nun Tezcan'la birlikte çekilen fotoğrafları ortaya çıkmıştı.
Yasal yollarla yurttan çıkışı tespit edilemeyen Topaloğlu'nun gaygubet evlerinde saklanabileceği ihtimali üzerinde duruluyor. Bu ihtimal nedeniyle polis, Topaloğlu'nu yakalamak için bölgede arama başlatıldı.

Yeni Asır

.

Güncellenme Tarihi : 10.11.2017 12:44

İLGİLİ HABERLER