Gündem
  • 11.5.2013 20:07

Çiçek: Provokasyonlara karşı dikkatli olmalıyız

     TBMM Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, Çiçek, 40'ı aşkın vatandaşın hayatını kaybetmesi ve 100 vatandaşın da yaralanmasıyla sonuçlanan iki ayrı patlamanın ardından Vali Lekesiz'i aradı.
     Lekesiz'den olay hakkında bilgi alan Çiçek, karanlık eller tarafından gerçekleştirilen menfur patlamada hayatını kaybedenler için başsağlığı, yaralı vatandaşlara acil şifa diledi.
    
"Yeni acılara sebebiyet vermemek için, her türlü provokasyona karşı bütün kişi ve kurumlar olarak gereken dikkati göstermeliyiz"

TBMM Başkanı Cemil Çiçek, "Yeni acılara sebebiyet vermemek için, her türlü provokasyona karşı bütün kişi ve kurumlar olarak gereken dikkati göstermeliyiz" değerlendirmesinde bulundu.
     TBMM Başkanı Çiçek, Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde meydana gelen patlamalarda hayatını kaybedenler için başsağlığı mesajı yayımladı.
     Menfur saldırıyı kınadığını belirten Çiçek, ölenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diledi.
     Devletin ve hükümetin bugüne kadar olduğu gibi bu menfur olayı da tüm yönleriyle ortaya çıkaracağını ve gerekenleri yapacağını ifade eden Çiçek, "Hepimiz sağduyu ile hareket ederek, soğukkanlılığımızı kaybetmemeliyiz. Yeni acılara sebebiyet vermemek için, her türlü provokasyona karşı bütün kişi ve kurumlar olarak gereken dikkati göstermeliyiz" ifadelerini kullandı.
    
     Muhabir: Yıldız Aktaş
     Yayıncı: Tolga Özgenç

 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 15:26

İLGİLİ HABERLER