Yaşam
  • 21.4.2007 06:55

ÇOCUĞU İÇİN ALEVLERE DALDI!..

Yangında çocuğunu kurtaran anne, 3. derece yanıkla ölüm kalım savaşı veriyor.
Samsun'da 2 çocuk annesi Sadiye P. adlı genç kadın, evlerinde çıkan yangında oğlunu alevler arasına dalarak ölümden kurtardı. Diğer oğlu ile birlikte yanarak hastanelik olan kadın, tedavi altına alındı. Edinilen bilgiye göre olay, Fevzi Çakmak Sokak'ta 5 katlı apartmanın 1. katında dün saat 07.30 sıralarında meydana geldi.

KOMŞU YARDIMI
EŞİ Serkan P. bir hafta önce dağıtım izni dönüşü Isparta'ya askere giden Sadiye P.'ye (28) ait evde elektrikli sobadan yangın çıktı. Bu sırada odada uyuyan 4 yaşındaki oğlu Ege'yi kurtarmak için alevler içine dalan Sadiye P., oğluna sarılarak kendini alevlere siper edip balkona çıktı. Komşuların yardımıyla kurtarılarak Samsun Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

EGE'NİN YÜZÜ YANDI
Yangın sırasında evde bulunan Sadiye P.'nin diğer oğlu 7 yaşındaki Efe'nin evde misafir olarak bulunan 2 kişiyle birlikte son anda dışarı çıktığı ve olayı yara almadan atlattıkları öğrenildi. Annesi tarafından ölümden kurtarılan Ege P.'nin yüzünde, annenin ise yüzü, kolları ve vücudunda 3. derece yanıklar olduğu öğrenildi.

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 19:54

İLGİLİ HABERLER