Asayiş
  • 30.6.2008 15:24

DAMDA UYURKEN, MAGANDA KURBANI OLDU

İZMİR'in Karşıyaka İlçesi'nde yakınlarının damında uyuyan 22 yaşındaki İbrahim Ferdi Demir, maganda kurbanı oldu. Rasgele ateş eden kimliği belirsiz kişi ya da kişilerin tabancalarından çıkan mermilerden biri, Demir'in omuzundan girip kasık kemiğine saplandı. Kanlar içinde uyanan Demir, hastanede tedavi altına alındı.
Olay, saat 03.00 sıralarında Yamanlar Semti, 7372 Sokak 64 numarada meydana geldi. Bir süre önce Çanakkale'deki vatani görevini tamamlayıp evine dönen İbrahim Ferdi Demir, yakınlarıyla 2 katlı evlerinin damında sohbet etti. Gecenin ilerleyen saatlerine kadar oturan Demir, daha sonra da havanın sıcak olmasından dolayı burada uyudu.

SERSERİ KURŞUNLA AĞIR YARALANDI

Uykuya daldıktan sonra Demir, kalbinde ağrı olduğunu söyleyip çığlık atarak uyandı. Çığlıklara uyanan yakınlarının yardımıyla yerinden kaldırılan İbrahim Ferdi Demir'in yatağının kan gölüne döndüğü ortaya çıktı. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahelesinin ardından Demir, Karşıyaka Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Acil servisteki tedavisinde rasgele ateş eden kimliği belirsiz kişi ya da kişilerin tabancalarından çıkan kurşunlardan birinin Demir'in omuzundan girip kasığındaki kemiğe saplandığı belirlendi.

SAĞLIK DURUMU CİDDİ
Kontrollerinin ardından gözaltında tutulan İbrahim Ferdi Demir'in sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Olaya tepki gösteren Demir'in yakınları, magandaların biran önce bulunmasını beklediklerini söyledi.
İhbar üzerine harekete geçen polis ise evin çevresinde araştırma yaptı. Polisin olaya karışan kişi ya da kişileri bulmak için araştırmalarının devam ettiği bildirildi.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 08:14

İLGİLİ HABERLER