Spor
  • 2.5.2004 00:13

DAUM :ŞAMPİYONLUK BİZE HEDİYE EDİLMİYOR, ÇALIŞARAK ALIYORUZ

İSTANBUL - Fenerbahçe Teknik Direktörü Christoph Daum, Ankaragücü'nü ikinci yarıda çözdüklerini ifade ederek, ''Özellikle ikinci yarıda daha hırslı, daha arzulu oynayarak sonuca gittik'' dedi.
     Daum, final maçlarında detayların önemli olduğunu ifade ederek, ''Detayları ikinci yarıda çözmesini bildik. Özellikle bu yarıda artırmış olduğumuz performansımız, hırsımız, arzumuz ve ikili mücadelelere daha konsantre girmemiz sonucunda galip geldik. Rakibi de az gol pozisyonu verdik. Takımdaki eksikler nedeniyle hep farklı kadroyla sahaya çıkıyoruz. Bu değişikliklere rağmen istediklerimi sahaya yansıtan futbolcularımı tebrik ediyorum'' diye konuştu.
     Alman çalıştırıcı, son haftalarda maçların çok stresli geçtiğini, kendilerinin genç bir ekiple şampiyonluk mücadelesi verdiklerini kaydederek, ''Şu anda 2 puan öndeyiz ve avantajlıyız. Ama önümüzde 2 çok zor maç var. Hiçbir şey kazanmış değiliz. Umut ediyorum önümüzdeki hafta da bu akşam ikinci yarıda olduğu gibi futbolcularım istediklerimi sahaya yansıtır'' şeklinde konuştu.
     Daum, şöyle devam etti:
     ''Umarım herkes şunu görüyordur: Hiçbir şey bize hediye edilmiyor, çalışarak elde ediyoruz. Özellikle ligin ikinci yarısında bu uğurda çok sakat verdik. Ben kesinlikle bir şeyi ima etmek istemiyorum. Bugüne kadar ne kimseyi suçladım, ne eleştirdim, ne de ağladım.''

Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 22:07

İLGİLİ HABERLER