Yaşam
  • 1.9.2006 17:20

DAVETE ÇIKTILAR, ECELE GİTTİLER

ESKİŞEHİR’de direksiyon hakimiyetini kaybedip beton direğe çarparak devrilen otomobilde ölen 2 genç kızın arka koltukta oturdukları, emniyet kemeri takmayan kadın sürücü ile yanında oturan kız arkadaşının yaralı olarak kurtuldukları belirtildi. Arka koltukta oturan 2 kızın çay içmeye davet edilmeleri üzerine otomobile bindikleri belirtildi.
      Atatürk Bulvarı Milli Eğitim Müdürlüğü yakınlarında önceki gün saat 21.00 sıralarında meydana gelen kazada, ANAP eski il başkanı Bilgin Açıkeller’in İstanbul Bilgi Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü 2’nci sınıfta okuyan kızı 20 yaşındaki Tuğçe Açıkeller yönetimindeki 26 NV 570 plakalı otomobil, aşırı hız ve dikkatsizlik nedeniyle yol kenarındaki beton elektrik direğine çarptı. Kazada otomobilin arka koltuğunda oturan Nihan Akdoğ (19) ile Hande Dikici (19) kaldırıldıkları Eskişehir Omangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde yaşamlarını yitirdi. Oto sürücüsü Tuğça Açıkeller ile yanında oturan Duygu Elitok (20) ise yaralı olarak kurtuldu.
      Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, sürücü Tuğçe Açıkeller ile yanında oturan Duygu Elitok’un emniyet kemeri takmadıklarını belirtti. Yetkililer elektrik direğine çarparak devrilen otomobil içerisinde 4 genç kızın üst üste bulunduğunu, ilk anda kimin sürücü olduğunu belirleyemediklerini, olay yerine gelen itfaiye ve 112 ekipleri tarafından araç içerisinde çıkartılarak hastaneye kaldırıldıklarını açakladı.
     
      BİRLİKTE ÇAY İÇMEYE GİDİYORLARDI

      Halen Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde tedavisi süren oto sürücüsü Tuğçe Açıkeller ile Duygu Elitok’un, kazadan yarım saat önce bir lokantada pizza yedikleri belirtildi. İddiaya göre Üniversite sınavlarına hazırlanan Duygu Elitok ile İstanbul Bilgi Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü 2’inci sınıfta okuyan Tuğçe Açıkeller, daha sonra liseden arkadaş oldukları Hande Dikici’yi cep telefonuyla arayıp çay içmeye davet etti. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde üniversite eğitimi gördüğü belirtilen Hande Dikici’de İstanbul’dan kendisini ziyarete gelen arkadaşı Nihan Akdoğ’ı yanına alarak Tuğçe ve Duygu ile buluştu. Tuğçe Açıkeller direksiyon başına geçti, Duygu Elitok ön koltuğa, Hande Dikici sürücü koltuğunun arkasına, Nihan da yanına oturdu. Çay içmek için Osmangazi Üniversitesi Meşelik Kampüsü’ndeki havuzlu parka gitmek isteyen 4 genç kızın içinde bulunduğu otomobil, Atatürk Bulvarı’nda elektrik direğine çarptı. Kazada, çaya davet edilen Hande ile Nihan öldü, Tuğçe ve Duygu ise yaralandı. Tuğçe Açıkeller ile Duygu Elitok’un halen Meşelik Kampüsü içerisinde bulunan Tıp Fakültesi Hastanesi’nde tedavilerinin sürdüğü bildirdildi.

 

(milliyet)

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 03:46

İLGİLİ HABERLER