Spor
  • 29.10.2008 02:41

DEİVİD DE KAÇACAK!..

İspanyol kulübünün spor direktörü Manuel Momparnet, ATV Spor Müdürü Selçuk Manav'a Deivid'le ilgilendiklerini açıkça söyledi. Sambacı'nın sözleşmesi 2009 Mayıs ayında bitiyor... Uğur Boral'ın mukavelesi ise 2011'e kadar sürüyor.
Mehmet Aurelio ile İspanya'da röportaj yapan ATV Spor Müdürü Selçuk Manav, Real Betis Sportif Direktörü Manuel Momparnet'le yaptığı görüşmede ilginç bilgilere ulaştı. Momparnet'in masasında bulunan iki dosyada Deivid ve Uğur Boral'ın isimleri vardı. Odadaki küçük bir televizyonda ise yine CD'den Sevilla-F.Bahçe maçını izleyen Momparnet Manav'a Deivid'le ciddi biçimde ilgilendiklerini söyledi.
Kasetlerini tek tek izliyor
Dosyada Deivid'in isminin yanında mukavelesinin bitiş tarihi olan 30.05.2009 tarihinin olması dikkat çekiciydi. Aurelio gibi Deivid'i de bedava almak isteyen Betis'li yönetici Brezilyalı yıldızın sakatlığı hakkında da detaylı bir rapor hazırlıyordu. Mukavelesi 2011 yılında bitecek Uğur'u da listesine alan Betis'in ilk hedefinin Deivid olduğu öğrenildi. Bu arada Corinthians da Deivid için devreye girdi.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 04:53

İLGİLİ HABERLER