Spor
  • 30.10.2004 00:05

DEL BOSQUE : ''FENERBAHÇE'YE ŞAMPİYONLAR LİGİ GİBİ BİR MAÇ OYNATACAĞIZ''

İSTANBUL - Beşiktaş Teknik Direktörü Vicente Del Bosque, yarınki derbide Fenerbahçe ile Şampiyonlar Ligi'ndeki gibi mücadele edeceklerini söyledi.
     Del Bosque, derbi tarzındaki maçların dengeli karşılaşmalar olacağını belirterek, ''Ligdeki sıralamalar bu maçı etkilemez'' dedi.
     Ceza sahası çevresinde duran toplarda Fenerbahçe'nin iyi top kullandığını bildiklerini ifade eden Del Bosque, ''O bölgede faul yapmamak için önlemleri alacağız. Fenerbahçe büyük bir takım, lig sürecisince bazı haftalarda şanslıydı. Şampiyonluk yarışında bazı takımların bu kadar şanslı olması normal olabilir. Şampiyonlar Ligi'nde güçlü rakipleri var. Biz kazanmak istiyoruz. Haliyle onlara Şampiyonlar Ligi gibi bir maç oynatacağız'' diye konuştu.
     Fenerbahçe'nin son yarım saatte lehine çevirdiği çok maç olduğunu söyleyen Del Bosque, yapacakları hareketlerle, ortaya koyacakları oyunla ilk dakikadan son dakikaya kadar maçın kontrollerinde olmasını sağlayacaklarını ifade etti.
     Del Bosque ayrıca, son haftalarda forma giyen oyuncuların görevini iyi yaptığını, bu nedenle bu futbolcularda ısrar etmeleri gerektiğini belirterek, ''İşleyen bir çark varsa değiştirmenin anlamı yok. Şu an bütün takımın iskeleti çıkmış durumda. Ancak kalabalık bir soyunma odasında futbolcuların hepsi oynayacak durumdaysa hayat çok zor. Futbolcular arasında şu ana kadar önemli hiçbir şey olmadı. Sadece ufak tefek şeyler oldu ama önemli bir olay çıkmadı'' diye konuştu.
     Carew'in durumuna da değinen Del Bosque, ''Carew birçok konuda bize yardımcı oldu. Son maçta da iyi mücadele etti. İbrahim Akın'ın ise geleceği hakkında umutluyuz'' dedi.

Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 23:10

İLGİLİ HABERLER