Gündem
  • 27.3.2024 11:23

DEM Parti : Kürtler CHP'ye ve İmamoğlu'na oy vermesin kendi partisine versin

Meral Danış Beştaş: Kendimize oy verelim, başkasına değil
DEM Parti İBB Başkan adayı Meral Danış Beştaş, "Kendimize oy verelim, başkasına değil. Biz kendi partimize, kendi ilçelerimize, kendi doğrularımıza oy vererek, kendi doğrularımızı büyütelim." ifadelerini kullandı.

Muhalefette ise CHP ve PKK'nın siyasi uzantısı olan DEM Parti arasındaki 'kent uzlaşısı' ittifakı gündemdeki yerini korurken DEM Parti tarafından, 'Kendi adayımızı desteklemeliyiz' sesleri yükselmeye devam ediyor.

"Kendimize oy verelim, başkasına değil"

Seçim çalışmalarını Kadıköy'de sürdüren DEM Parti İBB Başkan adayı Meral Danış Beştaş, Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonu (KESK) ve Eğitim-Sen üyeleriyle bir araya geldi.

Beştaş, İstanbul'daki seçimlerde sadece iki adayın olmadığını, kendi adaylarına destek verilmesi gerektiğini belirterek şu ifadeleri kullandı:

"İstanbul'da en önemli sloganımız, 'Kendimize sahip çıkalım'. Kendimize oy verelim, başkasına değil. Biz kendi partimize, kendi ilçelerimize, kendi doğrularımıza oy vererek, kendi doğrularımızı büyütelim. Hakikati ortaya koyalım. İstanbul'da, aslında nevruzda kazandık. Bir milyonu aşkın insan oraya geldi."

Güncellenme Tarihi : 27.3.2024 11:39

İLGİLİ HABERLER