Asayiş
  • 30.9.2013 16:56

Demir parmaklıktan tırmanıp, balkondaki 3 tişörtü çaldı

Olay, merkez Yüreğir ilçesi Afetevleri Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, 22 Eylül'de sabah saat 06.30'da pencere ve kapıları demir parmaklıklarla çevrili apartmanın önüne gelen Devran K., bisikletini park edip etrafı izlemeye başladı. Bir süre sonra da parmaklıklara tırmanan şüpheli, 2'nci kattaki evin balkonuna çıktı. Demir parmaklıkların arasından kolunu uzatan Devran K., kuruması için ipe asılan 3 tişörtü alıp bahçeye attı. Aynı şekilde geri inen Devran K., tişörtleri katlayıp, bisikletine binerek olay yerinden uzaklaştı. Bu anlar ise apartmanın güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

Ev sahibi 49 yaşındaki Ali Sakal, sabah kalktığında balkondaki tişörtlerinin çalındığını fark ederek olayı polise haber verdi. Olay yerine gelen ekipler, güvenlik kamerasını inceleyerek şüphelinin Devran K. olduğunu belirledi. Devran K. evine yapılan operasyonda yakaladı.

Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorgusunda, kıyafetlerinin kirlendiğini ve yenisini alacak durumu olmadığını söyleyen şüpheli, ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi. Devran K., tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 11:34

İLGİLİ HABERLER