Asayiş
  • 30.9.2013 17:17

Eve sarhoş gelen kocasını bıçaklayıp öldürdü

K.A.'nın ifadesinde, eşinin sürekli kendine şiddet uyguladığını, erkeklerle para karşılığı ilişkiye girmeye zorladığını ve bıçakla saldırdığı sırada boğuşurken yere düştüklerini, ardından da eşinin bıçaklandığını dile getirdi. Ancak olayla ilgili ifadesine başvurulan bir kişi, K.A.'nın kendisini cep telefonundan arayıp, "Meriği (Kocamı) bıçakladım, öldü" dediğini belirtti.

Olay, Cumhuriyet Mahallesi Sazak Caddesi'ndeki tek katlı evde dün akşam saatlerinde meydana geldi. Roman vatandaşı işsiz Zeki A., iddiaya göre, alkollü şekilde direksiyonuna geçtiği otomobiliyle evine yaklaştığı sırada komşusunun evinin bahçe duvarına çarptı. Eşinin kaza yaptığını gören K.A., sinir krizi geçirdi ve cebinden çıkarttığı çakıyla koluna zarar verdi. Bir süre sonra eve gelen Zeki A. ile eşi K.A. arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesiyle Zeki A. bıçaklandı. Yatağan Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Zeki A., müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

KOMŞUSUNU ARAMIŞ

Polis tarafından gözaltına alınan K.A.'nın ifadesinde, eşinden sürekli şiddet gördüğünü, erkeklerle para karşılığında ilişkiye girmeye zorladığını ve olay günü eşinin kendisine bıçakla saldırdığı sırada boğuşurken yere düştüklerini, ardından da eşinin bıçakla yaralandığını öne sürdü. Ancak, olayla ilgili ifadesine başvurulan çiftin komşuları, K.A.'nın kendisini cep telefonundan arayıp, "Meriği (Kocamı) bıçakladım, öldü" dediğini iddia etti.

ÇOCUKLARI DEVLET KORUMASINA ALINMIŞ

Çiftin 8 yaşındaki kız çocuklarının bir süre önce, savcılığın kararıyla Muğla Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'nce devlet korumasına alındığı öğrenildi. İşlemlerinin tamamlanmasının ardından K.A., adliyeye sevk edildi.

 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 11:34

İLGİLİ HABERLER