Spor
  • 11.8.2009 14:45

DENİZLİ: BEN YILDIRAY BAŞTÜRK İSMİNİ TELAFUZ ETMEDİM

Beşiktaş Süper Lig'in ikinci haftasında 17 Ağustos tarihinde Antalyaspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını bu sabah Nevzat Demir Tesislerinde yaptığı antrenman ile sürdürdü. Siyah-Beyazlı takımın antrenmanına milli takım kamplarında bulunan, Nihat Kahveci, Rüştü Reçber, İsmail Köybaşı, Holosko, Tello, Sivok ve Necip Uysal katılmadı. Tedavisi süren Delgado da çalışmada yer almadı.

Tedavilerine devam edilen, Ekrem Dağ, İbrahim Toraman ve Onur Bayramoğlu takımla birlikte yaptıkları koşunun ardından antrenmanı noktaladılar.

Teknik Direktör Mustafa Denizli yönetiminde yapılan antrenman kondüsyon çalışmalırının ardından yapılan minyatür kale ve yarı sahada çift kale maçla sona erdi.

Yapılan antrenman maçlarında Siyah Beyazlı takımın 35 yaşındaki tecrübeli futbolcusu İbrahim Üzülmez, ortaya koyduğu performansla göz doldurdu. Bu sezon başında kulübü ile 2 yıl daha anlaşmaya varan Üzülmez, genç futbolcu İsmail Köybaşı'nın transferi sonrası sezona yedek kulübesinde başlamıştı. Ancak 35 yaşındaki futbolcu bu sabah yapılan antrenmanda tükenmeyen enerjisi, yaptığı asistler ve attığı gollerle beğeni toplarken, takım arkadaşlarından da alkış aldı.

Öte yandan teknik direktör Denizli, antrenman öncesi basın mensupları ile kısa bir sohbet gerçekleştirdi. Denizli 10 numara arayışları ile ilgili soruya esprili bir şekilde, "Ben 10 numara aramıyorum" derken, transfer çalışmalarında henüz bir sonuca ulaşmadıklarını, kadrolarına yeni bir oyuncu katmaları halinde Siyah Beyazlı kulübün açıklama yapacağı söyledi. Denizli ayrıca "Türk pasaportlu bir oyuncu ile ilgileniyoruz" ifadesi sonrası Yıldıray Baştürk'ün Beşiktaş ile adının anılmasını nasıl değerlendiriyorsunuz sorusuna "Ben Yıldıray Baştürk ismini telafuz etmedim. Sadece Türk pasaportlu bir oyuncu olduğunu belirttim" dedi.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:49

İLGİLİ HABERLER