Spor
  • 3.8.2009 02:23

DENİZLİ'DEN BİLDİK AÇIKLAMALAR...

Beşiktaş Teknik Direktörü Denizli, “Fenerbahçe karşısında iyi olan ve oyunu kontrol eden taraftık. Ama kişisel bir hata yüzünden hakkımız olan sonucu alamadık. Ancak bu bizim inancımızı kırmayacaktır” dedi...

Fenerbahçe karşısında iyi oynayan tarafın kendileri olduğunu belirten Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, “İyi oynayan ve daha çok pozisyon üreten taraf biz olmamıza rağmen bunu sonuca yansıtamadık. Svok’un kişisel bir hatası ve hakemin takdiri yüzünden geriye düştük. Beraberlik için bastırırken de ikinci golü yedik. Ama bu sonuç bizim azmimizi ve inancımızı kırmayacak. Biz iyi bir takım olduğumuzun bilincindeyiz” şeklinde konuştu.

DAHA İYİSİ İÇİN ZAMANIMIZ VAR

Süper Kupa maçının takımın eksiklerini görebilmek açısından da önemli olduğunu belirten Denizli, “Bu düzeyde bir maç iki takım da oynamamıştı. Kupayı kazanıp 3 kupayla sezonu bitirmek istiyorduk ama olmadı. Fenerbahçe daha şanslıydı” ifadesini kullandı. Beşiktaş’ın hiç bir zaman başarıya doymayacağını da dile getiren Denizli, “Bizim geçen sezon elde ettiğimiz başarılar yeni sezondaki hedeflerimizde de ne kadar kararlı olacağımızın bir işareti olarak alınmalı” diye konuştu.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:58

İLGİLİ HABERLER