Spor
  • 3.8.2009 02:30

İŞTE DERBİDE HAKEMİN 3 KRİTİK KARARI

Yunus Yıldırım, 2. dakikada Bilica’nın Yusuf’a, 12. dakikada Volkan Demirel’in Bobo’ya, 36. dakikada Fink’in Güiza’ya yaptığı faulle karışık müdahalelere devam diyerek, maçın kaderinde önemli rol oynadı.

FENERBAHÇE ile Beşiktaş arasındaki TFF Süper Kupa mücadelesi, sıcak ve nemli havaya karşın yüksek tempoda oynandı. Karşılaşmada her iki takım da çok sayıda gol pozisyonu üretirken, hakem Yunus Yıldırım ilk yarıda gelişen 3 kritik pozisyonda verdiği tartışmalı kararlarla maçın kaderinde önemli rol oynadı...

2. dakikada orta alanda kaptığı topla yıldırım gibi ilerleyen Beşiktaşlı Yusuf, Fenerbahçe ceza alanına girmek üzere iken Bilica’nın müdahelesiyle yere düştü. Siyah beyazlılar bu pozisyonda penaltı bekledi, ancak Yunus Yıldırım, Bilica’nın hamlesinin oyun kuralları içerisinde olduğunu belirterek pozisyonu devam ettirdi.

12. dakikada Fenerbahçe ceza alanına sokulan Bobo, kendisine gönderilen topu göğsüyle önüne indirmek istediği anda kaleci Volkan Demirel’in arkadan yaptığı müdahale sonucu yere düştü. Beşiktaşlılar yine penaltı itirazında bulunurken, hakem bir kez daha devam dedi.

36. dakikada Fenerbahçe’nin geliştirdiği kontratakta topla bomboş durumda ilerleyen Güiza, ceza alanına girmek üzere iken, arkadan koşup gelen Fink’in hamlesi sonucu yere düştü. Bu sefer Fenerbahçeliler penaltı bekledi, ancak Yunus Yıldırım sarı lacivertlilerin beklediği düdüğü çalmadı.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:58

İLGİLİ HABERLER