Spor
  • 18.10.2014 11:41

Dev derbinin kritik isimleri

Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında Galatasaray ile Fenerbahçe'yi karşı karşıya getirecek dev derbide iki takımın toplam değerleri dudak uçuklatıyor.

İki ezeli rakip Galatasaray ile Fenerbahçe, Süper Lig'in 6. haftasında TT Arena'da karşı karşıya geliyor.

Türkiye'nin iki devini karşı karşıya getiren mücadelede ise iki takımın kadrosundaki birbirinden önemli yıldızlar dikkatleri üzerine çekiyor. Dev derbi maddi açıdan da dudak uçuklatan rakamları ortaya çıkarıyor.

Ev sahibi ekip Galatasaray, 168.70 milyon Euro'luk, Fenerbahçe ise 132.80 milyon Euro'luk kadro değerleriyle dikkat çekiyor. İki takımın toplam değeri ise 301.5 milyon Euro.

En değerli oyuncular 
Derbilerin en önemli kilit noktaları ise hiç şüphesiz ki fark yaratacak oyuncular. Galatasaray'da Muslera, Sneijder, Burak Yılmaz gibi önemli oyuncular dikkat çekerken, Fenerbahçe ise Emenike, Caner ve Gökhan Gönül gibi önemli isimleri kadrosunda bulunduruyor. Sadece isimleriyle değil bonservis bedelleri ile de dikkat çeken isimlere gelin yakından bakalım;

Galatasaray'da en değerli oyuncular 18 milyon Euro'luk değerleriyle Muslera ve Sneijder olurken, bu ikiliyi 14 milyon Euro'luk değeriyle Burak Yılmaz, 10'ar milyon Euroluk değerleriyle de Selçuk, Semih ve Olcan takip ediyor.

Fenerbahçe'de ise en değerli isimler 16'şar milyon Euro'luk değerleriyle Sow ve Emenike. Fenerbahçe'nin hücum botlarını ise 12 milyon Euro'luk değeriyle Caner, 10 milyon Euro'luk değeriyle Gökhan Gönül ve 8.5 milyon Euro'luk değeriyle Diego Ribas takip ediyor.

 

 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 00:59

İLGİLİ HABERLER