Spor
  • 18.10.2014 11:40

İsmail Kartal'ın Diego Ribas sıkıntısı

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Diego Ribas konusunda yaşadığı kararsızlığı Galatasaray derbisinin son taktik antrenmanında da gösterdi.

Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında deplasmanda oynayacağı Galatasaray derbisinin hazırlıklarını tamamlayan Fenerbahçe kampa girdi.

Türk Telekom Arena'da oynanacak olan Galatasaray derbisi öncesi en çok merak edilen konulardan biri Diego Ribas'ın ilk 11'de başlayıp başlamayacağı olurken, Teknik Direktör İsmail Kartal'ın da bu konuda henüz net bir karar veremediği görüldü.

Hem Diegolu, hem Diegosuz
Can Bartu Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenman yaklaşık 1 saat 15 dakika sürerken, İsmail Kartal'ın Diego Ribas'ı hem as takımda, hem de yedek takımda denemesi dikkat çekti.

Teknik Direktör İsmail Kartal orta sahada önce Emre-Alper-Diego üçlüsünü denedi, daha sonra ise Mehmet Topal-Meireles-Emre üçlüsünü deneyerek gözlemledi.

Dev derbiye sayılı saatler kala kesin kararını veremediği görülen İsmail Kartal'ın maça ilk 11'de Raul Meireles'e forma şansı vererek başlaması daha büyük ihtimal olarak gözüküyor.

Kaynak: Milliyet

 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 00:59

İLGİLİ HABERLER