Gündem
  • 21.6.2018 10:00

Devlet Bahçeli'den FETÖ uyarısı

Bahçeli'den seçim öncesi kritik FETÖ uyarısı!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ATV-A Haber ortak yayınında FETÖ ile mücadele konusunda önemli mesajlar verdi. FETÖ'nün MHP üzerinde oynadığı oyunları ve FETÖ'nün 8 aşamada devlet içinde örgütlendiğini anlatan Bahçeli FETÖ ile topyekün mücadelenin devam etmesi gerektiğini ifade etti..

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, A Haber canlı yayınında Kandil'e düzenlenen operasyonlara ilişkin "Zannediyorum şu andaki müdahaleleri, basın yoluyla elde ettiğimiz bilgiler, TSK'nin ve hükümetin yaptığı açıklamalar çerçevesinde Kandil yöresinde önemli hedefler darmadağın edilmiş PKK'nın başına yıkılmıştır. Şimdi orada bu devam etmektedir. Buna karşı PKK'nın dayanma gücü kalmayacaktır ve dolayısıyla ya kaçacaklar ya teslim olacaklar ya da gereği yapılarak oraya bayrak dikilecektir." dedi.

Bahçeli, 'Cumhur İttifakı' konusunda "Tamam, seçim bitti, hadi eyvallah. Böyle bir şey olmaz. Seçimin oluşmasına, sonuç alınmasına katkı sağlayan, ondan sonraki kurumsal yapının oluşmasına da katkı sağlamak mecburiyetindedir." açıklamasında bulundu.

'FETÖ'NÜN KÖKÜ KAZANMALI!'

Bahçeli, "Siyasi partilere sızmalar oldu. MHP olarak Fetullah Gülen ile yüz yüze gelmişliğimiz yoktur. Türkçe Olimpiyatları dahil hiçbir toplantılarına katılmadım. Ama 2009 yılının ekim sonu ile kasım başlarında Türkiye’de bir değişim, dönüşüm ve ‘MHP’de genel başkanın değişmesi lazım, MHP’de bir ateist var, hiç kimse ile görüşmez, namaz kılmaz’ propagandaları ile bir karşı hareket başlattılar. O hareketin sonucunda, bu hareket dualı bir harekettir. O sebepten dolayı bu hareketi kabul etmemiz mümkün değildir. 15 Temmuz’da da kararlı bir duruş sergiledik. Bu FETÖ hareketinin kökü kazınmalıdır, siyasi ayağı da gündeme gelmelidir. 100 bin oy alacağım diyor. Ama bir proje var ortada bunları anlamamak mümkün değil. Bir de bunun seçmen ayağı var bunu da dikkate almak lazım." dedi.

Örgütün siyasi ayağı

15 Temmuz'da bazı şeyleri hissettikleri için kararlı bir duruş  sergilediklerini, Cumhurbaşkanının ve hükümetin kararlı olduğunu, milletin de  direncini gösterdiğini, Türkiye'nin büyük bir tehditten kendini kurtardığını dile  getiren Bahçeli, "Bu FETÖ hareketinin kökü kazınmalıdır. Bunun 8 ayağı vardır,  siyasi ayağı da gündeme gelmelidir. Bu siyasi ayağın üzerine gitmeleri lazım.  Eğer gitmiyorlarsa birgün birileri gider." şeklinde konuştu.

Güncellenme Tarihi : 22.6.2018 13:38

İLGİLİ HABERLER