Spor
  • 25.10.2006 13:24

DİNAMO BÜKREŞ'TEN KARTAL'I KÜÇÜMSEYEN SÖZLER!..

2 Kasım’da Beşiktaş’la karşılaşacak olan Dinamo Bükreş’in Teknik Direktörü Rednic’ten Siyah-Beyazlılar’ı kızdıracak sözler: “Beşiktaş bizden çekiniyor. Sahaya temkinli çıkacaktır."
     
     ‘Kaleyi göstermediler’
      Beşiktaş’ın UEFA Kupası’ndaki rakibi Dinamo Bükreş’in Teknik Direktörü Mircea Rednic, Siyah-Beyazlı takım hakkında ilginç açıklamalar yaptı. Beşiktaş’ın geçtiğimiz hafta içinde Tottenham ile oynadığı maçı izlediğini söyleyen Rumen teknik adam, Siyah-Beyazlı takıma karşı Tottenham’ın taktiğiyle sahaya çıkacaklarını söyleyerek, “İngilizler, Beşiktaş’a gol şansı bile tanımadı. Rakip forvete kaleyi bile göstermediler. Biz de bunun aynısını yapacağız. Aynı sistemle sahaya çıkarsak, kazanırız'' dedi.
     
     ‘Tigana ne yapsın’
      Tecrübeli teknik direktör, Beşiktaş’ın sahaya mutlak galibiyet için çıkacağını iyi bildiklerini vurgulayarak şunları söyledi: Beşiktaş’ın kendi liginde durumu hiç de parlak değil. Son haftalarda kazanıyorlar ama etkili bir futbol oynadıklarını söylemek zor. Ancak yine de elimizden geleni yapacağız. Beşiktaş’ın bizden korktuğunu çok iyi biliyorum. Bize karşı sahaya temkinli çıkmak zorundalar. Tigana’nın ne yazık ki en büyük şanssızlığı elindeki kadro.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 02:09

İLGİLİ HABERLER