Yaşam
  • 30.5.2019 09:55

Diriliş Ertuğrul veda etti! İşte yeni proje

TRT'nin izlenme rekorları kıran dizisi Diriliş Ertuğrul beklenen finali yaptı. Dizinin başrol oyuncusu Engin Altan Düzyatan, bir mesaj paylaşarak veda etti.

TRT 1'de izleyicileri ekranları başına toplayan reyting rekortmeni dizi Diriliş Ertuğrul final yaptı. Dizinin sevilen oyuncusu Engin Altan Düzyatan, paylaştığı mesajla herkese teşekkür ederek veda etti.

Diriliş Ertuğrul 150. son bölüm izleyicisi ile buluştu. Yayınlandığı ilk günden itibaren büyük izleyici kitlesine ulaşan Diriliş Ertuğrul final yaparak gelecek sezonu Osman'a bırakıyor. Diriliş'in son bölümünde, Ertuğrul Bey önce ailesi sonra halkı ile vedalaşarak obadan ayrılıyor. Ertuğrul obayı ise Osman'a bırakıyor.

"Elimizden gelenin en iyini yapmaya çalıştık"

Diriliş Ertuğrul'un sevilen oyuncusu Engin Altan Düzyatan, paylaştığı mesajla sevenlerine veda etti. Düzyatan, "İlk set gününden itibaren, çok emek ve özveriyle hazırlanan Metin Günay'ın kurduğu dünyaya ben ve ekip arkadaşlarım inanarak ve elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışarak 5 sezon geçirdik. Bu süre içerisinde bizi yalnız Türkiye'den değil dünyanın dört bir yanından izleyerek destekleyen tüm seyircimize çok teşekkürler. Beraber çalıştığım tüm oyuncu arkadaşlarıma, yayıncı kuruluşumuz TRT1'e yapımcımız Mehmet bozdağ'a teşekkürler. Böyle unutulmaz bir işin içinde olmak, zor şartlarda çalışıp bu işi buralara kadar getirmek kameraman arkadaşlarımdan ,set çalışanlarına kadar arkada büyük bir ekibin çalışması sonucu oldu.. Emeği geçen herkesle çalışmak benim için büyük zevkti.. Yeni projelerde görüşmek üzere.." dedi.

Güncellenme Tarihi : 30.5.2019 09:56

İLGİLİ HABERLER