Spor
  • 29.1.2013 11:42

Drogba transferi dünyayı salladı!..

Ara transfer döneminde bombaları peşpeşe sallayan G.Saray son Drogba transferi ile dünyanın en çok konuştuğu takım haline geldi.

Galatasaray, Didier Drogba ile anlaşma sağladığını açıkladı. Chelsea'nin eski oyuncusu Türk devi ile 18 aylık sözleşme imzaladı. Drogba'nın menajerleri oyuncunun Afrika Uluslar Kupası'ndan sonra Galatasaray'a katılacağını açıkladılar.

UEFA
Galatasaray, Wesley Sneijder'in ardından Didier Drogba'yı da transfer ederek bir önemli oyuncuyu da kadrosuna katmış oldu. Başkan Ünal Aysal ise açıklamasında büyük takımların hedeflerine sadece büyük oyuncularla varabilir ifadelerini kullandı.

The Guardian
Drogba, Galatasaray ile 18 aylık sözleşme imzaladı. Bu Galatasaray'ın Wesley Sneijder'den sonraki ikinci büyük transferi oldu. Drogba ise açıklamasında tekrar Şampiyonlar Ligi'nde oynamak için sabırsızlandığını ve böyle büyük bir kulüpte oynama fırsatını reddedemeyeceğini söyledi.

BBC
Galatasaray, Shanghai Shenhua'dan Didier Drogba'yı transfer etti. 34 yaşındaki oyuncu şu anda Afrika Uluslar Kupası için Fildişi milli takımında yer alıyor. Galatasaray, Sneijder'i transfer etmesinin ardından Drogba'ya da imza attırarak yine önemli bir transfer yaptı.

Corriere dello Sport
Galatasaray, Drogba'nın transferini resmen açıkladı. Fildişili oyuncu 1.5 yıllık sözleşme imzaladı. Ara transfer döneminde Wesley Sneijder'i transfer etmiş olan Galatasaray, son olarak da Kolo Toure'yi transfer edebilir.

Daily Mail
Drogba eski kulübü Chelsea'nin teklifine rağmen Galatasaray'a 18 aylık imza attı. Drogba transferiyle ilgili açıklamasında tekrar Şampiyonlar Ligi'nde, en iyi takımlara karşı oynamayı beklediğini söyledi.

Ekstra Bladet
Drogba, Galatasaray'a transfer oldu. Türk kulübü, Fildişili oyuncuyu 18 aylık sözleşmeyle kadrosuna kattı. 34 yaşındaki oyuncu Shanghai Shenhua'dan ayrılarak, Wesley Sneijder'ın ardından ara transfer döneminde Galatasaray'a gelen ikinci isim oldu.

Football-Italia
Galatasaray, resmi olarak Drogba'yı transfer ettiğini açıkladı. İstanbul ekibi daha önce de Wesley Sneijder'i kadrosuna katmıştı. Şimdi de Drogba 18 aylık sözleşmeyle sarı-kırmızılı ekibe katıldı.

Sky Sports
Drogba Galatasaray'a transfer olarak tekrar Avrupa'ya döndü. Fildişili oyuncu Afrika Uluslar Kupası'nın ardından takıma katılacak. Galatasaray, Ocak ayında Sneijder'den sonra ikinci önemli transferinde Drogba'yı da kadrosuna kattı.

Tuttosport
Drogba Galatasaray'da. Galatasaray Kulübü internet sitesinden Fildişi Sahilli forvet Didier Drogba'yı transfer ettiğini açıkladı. Drogba 18 aylık sözleşmeye imza attı.

As
Galatasaray Drogba'yla anlaştığını resmi olarak duyurdu. Drogba ise, "Çok heyecan verici bir değişim, takımla tanışmak için sabırsızlanıyorum" ifadelerini kullandı.

Blick
FLAŞ HABER: 34 yaşındaki Fildişili oyuncu Didier Drogba Galatasaray'la 1,5 yıllık sözleşme imzaladı.

Dn
Galatasaray, Wesley Sneijder'den kısa bir süre sonra Didier Drogba'yı kadrosuna kattı. Şuan Afrika Uluslar Kupası'nda bulunan Fildişili oyuncu Johan Elmander'le beraber aynı takımda oynayacak.

Expressen
Galatasaray yatırım yapmaya devam ediyor. Johan Elmander'in yeni takım arkadaşı Didier Drogba. Wesley Sneijder'in ardında Drogba'nın gelmesi hücum gücüne güç kattı. Drogba'da Galatasaray'a geldiği için çok mutlu.

GloboEsporte
Galatasaray yine bir sürprize imza attı ve herkesin Juventus veya Juventus'a gideceğini beklediği Didier D:rogba'yı Galatasaray transfer etti. 201 Dünya Kupası başlayana kadar Drogba Galatasaray'da.

Lancanet
Galatasaray açıkladı. Didier Drogba, Shanghai Shenhua'dan transfer edildi 1,5 yıllık sözleşme imzaladı. Drogba, Felipe Melo'yla takım arkadaşı oldu.

Marca
Galatasaray Didier Drogba'yla 1,5 yıllık sözleşme imzaladığını resmi olarak duyurdu. Wesley Sneijder'in ardından Chelsea'yle Avrupa Şampiyonu olup takımdan ayrıldıktan sonra Çin ekibi Shanghai Shensua'ya transfer olmuştu. Drogba böylece Avrupa'da yüksek seviyede futbol oynamaya geri dönmüş oldu.

Nyheter
Didier Drogba, Avrupa'ya Galatasaray'la dönüş yapıyor. Wesley Sneijder'in ardından Drogba'nın transferi için Galatasaray için büyük bir iddia.

SüdwestPresse
Galatasaray, 20 Şubat'ta Schalke'yle oynayacağı maç öncesinde Wesley Sneijder'in ardından Didier Drogba'yıda kadrosuna kattı. Son Şampiyonlar Ligi Şampiyonu Drogba Galatasaray için "Avrupa'nın en büyük kulüplerinden birisiyle Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edeceğim çok mutluyum" ifadelerini kullandı.

Güncellenme Tarihi : 21.3.2016 12:00

İLGİLİ HABERLER