Ekonomi
  • 3.8.2012 15:32

'Dünyanın birçok ülkesi bizi parmak ısırarak izliyor'

MERSİN (AA) - Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, ''Dünyanın birçok ülkesi bizi parmak ısırarak izliyor, içimden nazar duası okuyorum'' dedi.
      Bakan Çağlayan, Arkum Belediye Başkanı Mehmet Durmuşlu'nun makam odasında beldede yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi aldı.
      Belediye Başkanı Durmuşlu, Çağlayan'dan herhangi bir isteği olmadığını belirterek, ''1-2 yıl yetecek paramız var. Borcumuz da yok'' dedi.
      Zafer Çağlayan ise başta büyükşehir olmak üzere 13 ilçenin belediyesine talip olduklarını belirterek, ''Sizlerin başarılı çalışmalarını vatandaş izliyor. Sizler bizim işaret fişeklerimizsiniz. Cuma namazı çıkışında bir vatandaş MHP'li olduğunu ama hizmetleri gördükten sonra AK Parti'ye oy vereceğini söyledi. Mersin hizmet görmemiş çünkü. Şimdi görecekler. Mersin'i boş bırakmayacağız'' diye konuştu.
      Türkiye'nin gelişen ekonomisi ve siyasi istikrarına değinen Çağlayan, 'Dünyanın birçok ülkesi bizi parmak ısırarak izliyor, içimden nazar duası okuyorum'' dedi.
      ''Tarım sektörüne sağlık, eğitim ve ulaşımda yapmış olduğumuz yatırımlara eşit bir rakam ayırıyoruz'' diyen Çağlayan, çiftçiye köylüye ellerinden gelen destekleri kullandıklarını söyledi.
      Turizmin Mersin için öncelikli hale geldiğini anlatan Çağlayan, ''Turizm alt yapısı neredeyse değerlendireceğiz. Mersin, Antalya'dan sonra ikinci kitle turizm merkezi olacak. Mersin turizm yatırımları için gereken desteği alacak'' şeklinde konuştu.
      Bu arada Çağlayan, belediye ziyaretinden önce Diyarbakır'ın Lice ilçesinde 2 gün önce şehit olan 28 yaşındaki Ahmet Ünver'in evine taziye ziyaretinde bulunarak baba Durmuş Ünver'e baş sağlığı diledi.
      AK Parti Mersin Milletvekili Nebi Bozkurt ise ziyaret sırasında Kur'an'ı Kerim okudu.
      Çağlayan'a, Bakan Yardımcısı Mustafa Sever ve AK Parti Mersin milletvekili Çiğdem Münevver Ökten de eşlik etti.
     
 

Güncellenme Tarihi : 22.3.2016 16:15

İLGİLİ HABERLER