Yaşam
  • 6.5.2019 21:48

Ebru Şallı'nın oğlu lenfomaya yakalandı

Ebru Şallı'dan yürek burkan açıklama!

Son dönemde Uğur Akkuş ile olan ilişkisiyle gündeme gelen eski model Ebru Şallı, 8 yaşındaki oğlu Pars'ın lenfoma hastalığına yakalandığını ve zor günler geçirdiğini açıkladı.

ebru şallı pars ile ilgili görsel sonucu

Uğur Akkuş ile aşk yaşayan model ve pilates eğitmeni Ebru Şallı, Habertürk TV'de yayınlanan Oylum Talu'nun sunduğu Burası Haftasonu programına konuk oldu.

Canlı yayında oğullarının özel hayatı hakkında açıklamalarda bulunan Şallı, 8 yaşındaki oğlunun yaklaşık 1 yıldır lenfoma hastalığıyla mücadele ettiğini anlattı.

Ä°lgili resim

"AİLECE HASTALIKLA MÜCADELE EDİYORUZ"

Şu sıralar nişanlısı Uğur Akkuş ile düğün hazırlığı yapan Ebru Şallı, özel hayatına gelen eleştirilerin umurunda olmadığını söyleyerek şu ifadeleri kullandı:

"Önceliğim Pars'ın sağlığı" diyerek yaşadığı zor günleri anlattı. Geçen yıl lenfoma hastalığına yakalanan 8 yaşındaki oğlunun yaşadığı süreçten de bahseden Ebru Şallı, şunları söyledi: "Pars'ı halsizlik ve kemik ağrıları nedeniyle doktora götürdük. Yapılan tetkiklerin hemen ardından tedavi süreci başladı. Hastalık nedeniyle Pars'ın eğitimine de ara verdik. Son bir yıldır ailece hastalıkla mücadele ediyoruz; ancak şu an Pars'ın durumu daha iyi."

ebru şallı pars ile ilgili görsel sonucu

Lenf kanseri nedir ?

Doktorlar lenfomaya neyin sebep olduğu konusunda emin değildir.  Lenfoma, lenfositlerde (T hücreleri veya B hücreleri) başlayan kanser türüdür. Bunlar, bağışıklık sisteminin bir parçası olan hastalıklarla mücadele eden beyaz kan hücreleridir. Lenfomada, lenf nodlarında, lenf damarlarında ve vücudun diğer organlarında anormal sayıda lenfosit meydana gelir.

Lenfoma vücudun mikroplarla savaşma ağı olan lenfatik sistemin kanseridir.

Lenfatik sistem lenf nodlarını (lenf bezlerini), dalağı, timus bezini ve kemik iliğini kapsar. Lenfoma tüm bunları ve vücuttaki diğer organları etkileyebilir.

 

Güncellenme Tarihi : 6.5.2019 21:54

İLGİLİ HABERLER