Yaşam
  • 31.3.2010 04:31

EBRU'YA CEZA KAPIDA!..

Puma'dan başka marka kullanması yasak olan Ebru Şallı Tan, gözlükleriyle bu kuralı bozdu. Firma uyardı: Bir daha olursa tazminat ödetiriz

FARKLI MARKA GİYMESİ YASAK
Spora olan merakı sayesinde dünyaca ünlü marka Puma'nın yüzü olan Ebru Şallı Tan, anlaşma gereği kendisine konulan bir dizi yasağı deldi. Sadece 2 yıl boyunca yüzü olacağı firmanın ürünlerini giymesi gereken güzel sunucu, oğluyla yaptığı Bebek turunda bu kuralı ihlal etti. Ayakkabısı, eşofmanı ve montu Puma etiketi taşıyan Ebru Şallı Tan, oğlu Beren'in de aynı markayla donattı! Ancak Şallı, gözlüklerini unuttu.

AYNI HATAYI YAPMAMALI
Masmavi gözlüklerini RayBan marka seçen Ebru Şallı Tan'ın bu fotoğrafı, gazetelerde yer alınca olanlar oldu. Firma yetkilileri, farklı bir markanın amblemini taşıyan ürünlerle boy göstermesi yasak olan Ebru Şallı Tan'a uyarıda bulundu. Şallı, aynı hatayı tekrarlarsa sözleşmede bulunan ve 500 bin dolar olduğu iddia edilen tazminatı Puma'ya ödemek zorunda kalabilir.

REKLAM PANOSU GİBİLER!
Bebek'te oğlu Beren'le görüntülenen Ebru Şallı Tan'ın eşofmanı ve ayakkabısı Puma'ydı. Güzel sunucunun oğlunun da kıyafetleri de aynı markanın ürünleriydi.

(takvim)

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 09:12

İLGİLİ HABERLER