Spor
  • 5.8.2009 00:00

EDU SAHADA...

Samandıra'daki Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde, teknik direktör Christoph Daum yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular, kondisyon çalışmasının ardından hücum ve savunma organizasyonları çalışırlarken, son bölümde ise çift kale maç yaptılar. Sakatlıkları nedeniyle idmana katılmayan Roberto Carlos, Emre, Mehmet Topuz, Gökhan Gönül, Kazım ve Semih'in tesislerde çalıştıkları, Onur'un ise genç milli takım kadrosunda bulunduğu bildirildi.

EDU SAHADA
Fenerbahçe'de, sakatlığı nedeniyle uzun süredir takımdan ayrı olan Edu, bugünkü antrenmanda sahaya çıktı. Sarı-lacivertli futbolcunun çalışmalarını bir süredir salonda yaptığı belirtilirken, bugün ise kondisyoner Dolu Arslan ile birlikte takımdan ayrı olarak koşu ve yürüyüş gerçekleştirdi.
Edu, takımının çalışmasını saha kenarından bir süre izleyen Roberto Carlos ile de sohbet etti.

VEDERSON'A KUTLAMA
Fenerbahçeli futbolcular, Beşiktaş'ı 2-0 yendikleri TFF Süper Kupa'da maçın oyuncusu olarak Vederson'u seçtiler. Çalışma öncesi saha kenarında yanyana durarak Vederson'u önce alkışlayan takım arkadaşları, daha sonra omuzlarına alarak bir süre taşıdılar.

Diğer yandan, daha önce Fenerbahçe'de görev yapan kaleci antrenörü Murat Öztürk ile yardımcı antrenör İrfan Saraloğlu, bugün yeniden göreve başladılar. Her iki antrenöre futbolcular çalışma öncesi alkışlarla ''Hoşgeldiniz'' dediler. Fenerbahçe, yarın öğle saatlerinde Honved maçı için Macaristan'a gidecek.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:56

İLGİLİ HABERLER