Spor
  • 7.8.2009 12:59

ELANO, GALATASARAY'A BAYILDI

Galatasaray'da en fazla merak edilen isim olan son transfer Blumer Elano, Ali Sami Yen Stadı'nın atmosferine ve taraftarların coşkusuna hayran kaldı.

Kondisyon antrenmanı yaparak, antrenman eksiğini kapatmak için takım arkadaşlarından ayrı çalışan Elano'yu, teknik direktör Rijkaard büyük bir olasılıkla Gaziantepspor maçı kadrosuna da almayacak. Netanya maçını kadroda olmayan arkadaşları ile birlikte tribünden izleyen Elano, Ali Sami Yen Stadı'nın coşkulu atmosferini şaşkınlık izledi.

Sarı kırmızılı taraftarların maçtan önce ve maç sırasında büyük bir coşku ile takımlarını desteklemeleri ise Brezilyalı yıldızı fazlasıyla sevindirdi. Galatasaray'ın Netanya'ya attığı 6 golde de ayağa kalkan Elano, devre arasında arkadaşları ile yaptığı konuşmada "Müthiş bir ortam. Bu atmosferde inanın içimden sahaya atlamak geldi. Bir an önce antrenman eksiğimi kapatıp, bu taraftarın önüne çıkmak istiyorum. Arda, Keita, Aydın ile oynamak büyük zevk olacak" yorumu yaptı.

Gaziantepspor maçı kadrosunda olmayacak olan Elano'nun ligde 2. hafta Ali Sami Yen Stadı'nda oynanacak olan Denizlispor maçında mutlaka sarı kırmızılı formayı giymeyi hedeflediği öğrenildi.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:53

İLGİLİ HABERLER