Spor
  • 8.1.2015 01:02

Emenike menajeriyle İngiltere’de

Radyospor’da Özgür Sancar’ın canlı yayın konuğu olan Emmanuel Emenike’nin temsilcisi Erdem Konyar, “Ben Londra’da doğdum, büyüdüm. Yılbaşı için buraya geldik eşimle. Emenike de buraya geldi, tatil için. Sadece beni görmek ve tatil yapmak amacıyla geldi. Genel konularda konuştuk. 2015’in daha iyi geçmesi için burada tatil yapıp, dinleniyor. Oyuncunun bir kulüple görüşmesi yanlıştır ve böyle bir görüşme de olmadı. Ben hiçbir zaman kimsenin arkasından iş çevirmedim. Totthenam veya bir başka kulüple görüşmedik. Emenike’yi takip eden kulüpler var. Ocak transfer dönemi başladı. İddialar ortaya atılıyor. Ama önemli olan resmi teklif olmalı. Şu ana kadar resmi teklif olmadı. Bu kulüpler arasında olabilir” dedi.

Tottenham’la görüşmedik, Milan ve Fiorentina iddiası var

Erdem Konyar, “Emenike, ‘Ben kulüpten ayrılıyorum, geri dönüyorum’ şeklinde ifadeleri kullanmadı. Ben şahsen direkt Totthenam’la hiçbir şekilde masaya oturmadım. Ancak Fenerbahçe’den izin alarak onlarla masaya oturabiliriz. Fenerbahçe’ye şu anda resmi teklif geldiğini sanmıyorum. Ama ilgilenen kulüpler olabilir. Bu çok doğal bir durum. Tottenham düşünmüş olabilir; çünkü şu anda tek forvetleri var. Belki bu nedenle Tottenham iddası gündeme geliyor. İtalya’da da AC Milan ve Fiorentina’nın ilgilendiği yönündeki iddialar geliyor. Ama bizim onlarla bir görüşmemiz olmadı” ifadelerini kullandı.

Başakşehirspor maçında neden tepki göstedi

Nijeryalı oyuncunun şu anda Fenerbahçe’den ayrılma ihtimali olmadığını belirten FIFA menajeri Konyar, “Şu anda tek hedefi 2015’te daha iyi bir ikinci yarı geçirmek istiyor” dedi; son lig maçında lig maçında oyuna alınmaması tepki gösterip, stattan ayrılmak istediği yönündeki konu için ise “Emenike duygusal. Sonuçta Emenike oynamak istiyor. Oynamayınca üzülüyor. Hocası ve kulübüne hiçbir şekilde kızgın değil. Fenerbahçe kulübüdür. Bazı insanlar duygularını saklayabilir. Belki Emenike bunu pek fazla yapamıyor. Ama Emenike hep oynamak ve gol atarak takımına yardımcı olmak istiyor. Bunu yapamadığı için sinirleniyorsa, bu demektir ki oyuncu gerçekten kulüp için bir şeyler yapmak istiyor. Bence bu iyi bir şeydir” dedi.

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 23:02

İLGİLİ HABERLER