Spor
  • 28.5.2013 14:50

Emenike tranzferinde pazarlık kızıştı

DOĞAN Haber Ajansı'nın (DHA) 8 gün önce duyurduğu Emenike'nin yeniden Fenerbahçe'ye geleceği bunun için de sağlık raporunun beklendiği haberi güncelliğini korurken, yeni gelişmeler yaşanıyor.

Yıllık 2.5 milyon Euro garanti para + maç başı 20 bin euro ve şampiyonluk ile avrupa kupalarında başarı geldiği takdirde ekstra bonuslardan toplam 4 milyon euroya yakın para kazanacak olan Emenike, sarı-lacivertli takıma gelmek için gün sayıyor.

Sakatlığının önemli olmadığına dair raporu da alan ve hep farklı yerlerden sakatlandığını, kronik bir sakatlığı olmadığını belgeleyen Nijeryalı yıldız, bu raporu 3 gün önce Fenerbahçe Kulübü'ne gönderdi. Sarı lacivertli takımın sağlık heyeti raporu inceliyor.

Ancak menacerler ve Spartak Moskova Kulübü ile tam olarak anlaşma sağlanamadı.

Menacerler garanti ücreti 3.5 milyon euroya çıkartmak istiyor. Spartak ise 14 milyon euro bonservis bedeli talep ediyor. Sarı Lacivertliler 8 milyon Euro ile başlarken, 11 milyona kadar çıktı.

KRASİÇ DEVREYE SOKULDU

Ancak son anda Krasiç takası devreye girdi. Fenerbahçe Yönetimi Rus ekibine yeniden "8 milyon verelim bir de Krasiç'i verelim" teklifinde bulundu. Kasasından çok fazla para çıkmasını istemeyen Sarı-Lacivertliler performansından memnun kalmadıkları Krasiç'i de elden çıkartmak istiyor ve Rusya takımından cevap bekliyor. Bu takas kabul edilmezse tüm bu gelişmeler ışığında tarafların bir şekilde ortak paydada buluşacakları gözüyle bakılıyor. Ya Fenerbahçe 11 milyonun üzerine çıkacak ve Spartak'ın istediği 14 milyona yaklaşacak ya da takas formülü kabul edilecek.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 14:56

İLGİLİ HABERLER