Gündem
  • 14.5.2004 00:13

EMİNE ERDOĞAN VAKİT'İ YALANLADI!..

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Yunanistan Başbakanı Karamanlis'in kendisini öpmesiyle ilgili açıklamanın yanlış anlaşıldığını söyledi.


Emine Erdoğan ile Devlet Bakanı Güldal Akşit ve bakan eşleri Zekâi Tahir Burak Kadın Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde kurulan gençlik merkezinin açılışına katıldı. Emine Erdoğan girişte gazetecilerin Karamanlis'in kendisini öpmesiyle ilgili sorularını yanıtsız bırakırken, Özel Kalemi Elâ Çakıcı'nın açıklamada bulunacağını söyledi. Elâ Çakıcı, Vakit Gazetesi yazarına, Emine Erdoğan'ın "Öyle birşey olsaydı Tayyip Bey müdahale ederdi" demediğini, "Tayyip Bey de yanımızdaydı" dediğini söyledi. Çakıcı, Emine Erdoğan'ın söylediklerinin yanlış anlaşıldığını ifade etti.
Emine Erdoğan, bugün Vakit Gazetesi'nde Sibel Eraslan'ın köşesinde yeralan açıklamada şunları söylemişti:


“Bizi sevenler ve gönül verenler bilsinler ki, medyanın bahsettiği şekilde değil olanlar... Ne bize gönül veren insanlarımızı, ne de ailece bizi incitecek bir şey kesinlikle yaşanmadı...".


“Eğer basının aktardığı gibi bir durum olsaydı; evet engel olmaya çalıştım ama başaramadım, böyle bir şey maalesef oldu derdim...".
“Hem eğer medyanın yansıttığı şekliyle olsaydı, Tayyip Bey buna müsaade eder miydi, yanımdaydı kendisi"


Açılışta halk oyunları ve dans gösterisi sunuldu. Açılışı yapılan eğitim merkezinde, bir kadın doğum uzmanı, dermatolog, pediatri uzmanı ve psikolog bulunuyor. 10-24 yaş arası gençlere hizmet verecek olan merkez, ergenlik döneminde gençlerin yaşadığı sorunları çözecek. Törende türbanlı bakan eşlerinin protokol sıralarını doldurması farklı bir görüntü yarattı.

Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 22:12

İLGİLİ HABERLER