Yaşam
  • 26.11.2006 09:39

EMLAKÇI DÜKKANI FUHUŞ YUVASI ÇIKTI...

Tuzla'da kurduğu emlakçı dükkanında kadın pazarladığı iddia edilen A.C.'nin iş yerine baskın düzenleyen polis, biri yabancı uyruklu 3 hayat kadını ile emlakçıyı gözaltına aldı.


Polis, Tuzla Aydıntepe Mahallesi Dr. Sadık Ahmet Sokağı 17 nolu iş yerinde fuhuş yapıldığı ihbarı üzerine soruşturma başlattı. Seri numaraları alınmış parayla iş yeri sahibiyle pazarlık yapan sivil polis 40 YTL karşılığında anlaştı.

Bir süre sonra fuhuş amacıyla gidilen iş yerinin Gökkuşağı adında bir 'Emlak Dükkanı' olduğu belirlendi. İçeriye müşteri gibi giren polisin parayı iş yeri sahibi A.C.'ye verdikten sonra tespit edilen iş yerine dışarıda bekleyen ekip arkadaşları baskın düzenledi.


Tuzla Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda biri yabancı uyruklu 3 hayat kadını ile bu kişileri erkeklere pazarladığı öne sürülen iş yeri sahibi A.C. gözaltına alındı. Baskın esnasında içeride bulunan 6 erkek müşteri sorgulanmak üzere emniyet müdürlüğüne götürüldü. İş yerinde yapılan aramalarda bir odanın içerisine çekyat konulduğu ve fuhuşun burada yaptırıldığı belirlendi. Evde yapılan detaylı aramalarda çok sayıda prezervatif ile bir adet peruk ele geçirildi.


Sözde 'Emlak' dükkanı görünümlü iş yerinin genel ev gibi çalıştırıldığı tespit edilirken, camına asılan "kiralık ve satılık lüx daireler" yazıları dikkat çekti.


Sorgulanmak üzere emniyet müdürlüğüne götürülen kadınlardan 2'sinin daha önce fuhuş yapmaktan kaydı bulunduğu tespit edildi. İş yeri sahibinin de benzer suçlardan kaydı bulunduğu öğrenildi.

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 23:56

İLGİLİ HABERLER