Asayiş
  • 4.7.2009 00:02

ENİŞTE İLE KAYINBİRADERİ AYNI GÜN ÖLDÜ

AYDIN'ın Söke İlçesi'nde kalp krizi geçiren müteahhit 51 yaşındaki Ali Ertok kaldırıldığı hastanede 1 hafta süren yaşam mücadelesini dün yitirdi. Çocukluk arkadaşı olan eniştesinin durumuna üzülen fayans ustası 52 yaşındaki Ahmet Alsan da aynı gün kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi. 

Söke'de müteahhitlik yapan evli ve 2 çocuk babası Ali Ertok, geçen hafta kalp rahatsızlığı nedeniyle Manisa Celal Bayar Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. 

Günlerdir tedavi gören Ertok'un 1 Temmuz günü ağırlaştığını ve yoğun bakıma kaldırıldığını öğrenen çocukluk arkadaşı ve komşusu olan fayans ustası kayınbiraderi Ahmet Alsan, Didim Akbük Kum Kent Sitesi'ndeki yazlığında kalp krizinden yaşamını yitirdi. 

Evli ve 3 çocuk babası Alsan'ın cansız bedeni, telefonlarına cevap alamayan patronu Yaşar Gürsaçlı tarafından dün sabah saatlerinde tek başına kaldığı yazlığında bulundu. Aynı saatlerde Manisa'dan da kara haber geldi. Günlerdir yoğun bakımda tutulan enişte Ali Ertok'un da kalp krizi sonucu yaşamını yitirdiği belirlendi. 

Acı haber, enişte ve kayınbiraderin oturduğu Söke'nin Yenicami Mahallesi'ne tez ulaştı. Aynı gün hem eşini hem ağabeyini kaybettiğini öğrenen Melek Alsan sinir krizleri geçirdi. İşadamı Hakan Ertok ve önceki dönem Söke'den AKP Belediye Meclis üyesi olarak görev yapan Mustafa Ertok'un ağabeyi olan Ali Ertok ile kayınbiraderi Ahmet Alsan'ın cenazeleri Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi Morgu’na kaldırıldı. 

Cenazeler, Yeni Cami'de öğlende kılınan namazın ardından Söke Asri Mezarlığı’nda toprağa verildi.
Mustafa Ertok, “Ahmet abi, ağabeyimin rahatsızlanmasına çok üzülüyordu. Onun da ölümü acımızı bir kat daha artırdı” dedi.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:29

İLGİLİ HABERLER