Gündem
  • 14.11.2009 14:39

ERDOĞAN : BÜTÜN MAKAMLARI FEDA ETMEYE HAZIRIZ

MALATYA - Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ''Bütün makamları feda etmeye hazırız, bütün unvanlarımızı masanın üstüne koymaya hazırız, bütün rütbelerimizden sıyrılmaya hazırız. Yeter ki bir damla dahi şehit kanı akmasın'' dedi.
Erdoğan, Beydağı Ağaçlandırma Projesi ve Malatyapark Alışveriş Merkezi ortak açılış töreninde yaptığı konuşmada, ''Fakat biz şunu da biliyoruz, (Ey şehit oğlu şehit, isteme benden makber, sana ağuşunu açmış duruyor peygamber). Biz buna inanan, bunu bilen bir kültürün, medeniyetin varisleriyiz. İşte bu kadar samimiyiz, hasbiyiz biz, hesabi değiliz. (Bayrağa sarılı tabutlar gelsin de çığırtkanlık yapalım, bağıralım, çağıralım, işaretlerle beraber bunu ranta dönüştürelim) diyen bir anlayışın da mensupları değiliz. İşte bu kadar iyi niyetliyiz. Şu ana kadar muhalefetin ortaya attığı iddiaların tamamı yalandır, iftiradır. Milletten yüz bulamayanlar iftira atıyorlar. Milletten teveccüh göremeyenler bizi itham ediyorlar. Milletin sevgisine mazhar olamayanlar bize kirli ithamlarla savuruyorlar. Malatyalı kardeşlerime sesleniyorum; tamamı yalandır, tamamı iftiradır.
Biz Türküyle Kürdüyle Lazıyla Çerkeziyle Gürcüsüyle Abhazasıyla Romanıyla aklınıza ne gelirse benim ülkemde yaşayan 72 milyon Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığı çatısında toplanmış tüm vatandaşlarımızı, (insanlığı severiz yaradandan ötürü) anlayışıyla seviyoruz, kucaklıyoruz.''

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 14:02

İLGİLİ HABERLER