Gündem
  • 21.3.2009 15:23

ERDOĞAN : BÜTÜN PARTİLER BİZE KARŞI ÖFKE İÇİNDE

ELAZIĞ - AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ''Bugün baharın başladığı, toprağın dirildiği gün, tazelenmenin, yenilenmenin, dirilişin günü. Bugünü bütün milletimizle el ele gönül gönüle kutlayacağız'' dedi.
Erdoğan, İstasyon Meydanı'nda düzenlenen mitingde yaptığı konuşmada, millete ''efendi değil hizmetkar olmak için'' göreve geldiklerini söyledi.
''Toprağı aziz, insanı azizi, kendisi aziz Elazığ'ı, gakkoşlar diyarını selamlıyorum'' diyen Erdoğan, sözlerini şöyle sürdürdü:
''Siz bu kardeşinizi bağrınıza bastınız, kucak açtınız. Bu kardeşinizden desteğinizi, hayır duanızı eksik etmediniz. Bu kardeşiniz de size mahçup olmadı, Allahın izniyle bundan sonra da mahçup olmayacak. Bizim siyasetimiz, hizmet siyaseti, millet siyaseti, biz millete efendi olmak için değil, hizmetkar olmak için geldik. Gönüllerinizi fethetmeye, gönüllerinizin sultanı olmaya geldik. Biz gösteriş peşinde değiliz, makam, mevki peşinde değiliz, paranın pulun peşinde, itibarın peşinde değiliz. Bu millet bugün yarın ya da bu dünyadan göçtükten sonra 'bir zamanlar şöyle bir AK Parti geldi geçti. İşte başında Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'la bakan arkadaşlarıyla geldiler, bu ülkede yollar yaptılar, sular getirdiler, refah getirdiler, huzur getirdiler, tren yollarımızı rehabilite ettiler, hızlı tren getirdiler, doğalgaz getirdiler. İşsizlik almış başını gidiyordu onlar bizi ayağa kaldırdılar. Allah razı olsun' desin bu bize ziyadesiyle yeter.''
Gittikleri her yerde yurt içinde ve dışında Yunus'un diliyle konuştuklarını ifade eden Başbakan Erdoğan, ''kavga için değil gönüller yapmak'' için geldiklerini söyledi.
Muhalefet partilerinin kullandığı dil ve üslubu eleştiren Erdoğan, ''Diğer partilerin nasıl bir öfke içinde olduklarını görüyorsunuz. Hakaretle, yalanla, iftirayla nasıl üzerimize geldiklerini görüyorsunuz. Biz bunlara aldırmıyoruz. Biz bunlara kulak asmıyoruz. Bunlarla vaktimizi heba etmiyor, millete hizmetten kendimizi alıkoymuyoruz. Ama bir de 'aldırma da geç git' diyemiyeceğimiz yerler var'' diye konuştu.

Güncellenme Tarihi : 14.5.2016 23:58

İLGİLİ HABERLER