Gündem
  • 26.2.2020 12:27

Erdoğan fena kızdı!.. Bana yaptığı teklife bak ya

Başkan Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na Esed tepkisi: Bana yaptığı teklife bak ya...Partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kendisine 'Esed'le görüş' diyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na sert tepki göstererek, "Bana yaptığı teklife bak ya sen daha Esed’i görmediğin zaman biz onla görüşüyorduk zaten ama biz ona hangi teklifi yaparsak yapalım adam olmadığını gördük" dedi.

KILIÇDAROĞLU'NA ÇOK SERT TEPKİ

Türkiye'nin pek çok sıkıntısı var. Ama CHP zihniyeti ve onun başındaki zatın hezeyanları en önemli meselemiz olmayı sürdürüyor. Zırvalarını muhatap almamak için elimizden geleni yapıyoruz. Ancak yalanların ve iftiraların ortada kalmaması için bazı gerçekleri açıklama mecburiyetinde hissediyoruz. Karşımızda hastalıklı bir zihniyet var. Önce adalet ve yargıya saygıdan bahsedip ardından her türlü hakareti yapan zihniyet nasıl ifade edilir?

27 Mayıs, 12 Eylül darbe yargısını yüceltecek kadar alçalabilen bir kişi sözün bittiği yere ulaşmış demektir. Söylediği her sözde ve davranışta 'Arkadaşlar' diyerek teröristlerin arkasında duran bir kişi ancak bu ülkenin hasmı olabilir. Askerinden hakimine, savcısına kadar tüm kamu görevlilerine saldıran bir kişi düşmanlarına hizmet ediyor demektir. Devlet nasıl yönetilir, uluslararası ilişkiler nasıl yürütülür bilmeyen bir kişi kürsünden mavralarıyla nacak kendisini tatmin edebilir.

"BANA YAPTIĞI TEKLİFE BAK!"

İnsanoğlunda bir vicdan var değil mi? İdlib'de adam kendi toprağını savunuyor diyerek, kendi ülkesi yerine Eead'in yanında yer alan bir kişi asla bu milletin evladı olamaz. İnsanda vicdan önemli bir sestir. Bu İdlib'deki sen o yavruları televizyonda izlemiyor musun? 3-5-7 yaşındaki o yavruları nasıl sığınacak yer aradıklarını görmüyor musun? O yavruların ahı sana yeter. Başlarını sokacak bir çadır dahi bulamıyorlar. Bunları, bu katil Esed'in insafına mı bırakacağız? Bana yaptığı teklife bak ya! 'Git Esed'le görüş diyor' sen yokken biz onunla görüşüyorduk zaten. Benim Kürt orijinli kardeşlerime pasaport dahi vermiyordu. Ben de tavsiyede bulunuyordum. Bay Kemal şimdi bize ahkam kesiyor. Sen siyaseti bilmiyorsun, sen siyasetin cahilisin. Nerede ne oluyor bilmiyorsun. Bunlar cibiliyet fukarası. Sen görüşüyorsun zaten, yeter. Adamlarını gönderiyorsun, görüşüyorlar, yeter.

"TÜRKİYE DÜŞMANLARINA ŞİKAYET ETMEK KADAR ALÇALMAK OLABİLİR Mİ?"

Şu anda Apo'nun ortaklarıyla da ortaklığı var. Yürüyüşleri beraber yaptılar. Avrupa Parlamentosu'nda yine beraber oturdular ve ülkemize saldırdılar. Bunlarda bu ülkenin menfaatlerini savunmak diye bir şey yok. AK Parti'yi Avrupa Parlamentosu'nda Türkiye düşmanlarına şikâyet etmek kadar alçalmak olabilir mi? Millîlik, yerlilik diye savunduğumuz, ama gayri millilik temsilcileri bunlar.

Güncellenme Tarihi : 26.2.2020 12:39

İLGİLİ HABERLER