Spor
  • 28.5.2015 11:12

Ergin Ataman BOMBASI

Çeyrek final serisinde Fenerbahçe Ülker'e 2-1 geçilerek sezonu kapatan Galatasaray Liv Hospital'da başantrenör Ergin Ataman, oyuncularıyla gurur duyduğunu söyledi.

Rakiplerinin maçı bir şekilde kazanmasını bildiğini söyleyen Ataman, "Ben oyuncularımla gurur duyuyorum. Maçın başından sonuna kadar bu formaya yakışan şekilde mücadele ettiler. Bugün farklı bir basketbol oynamak zorundaydık. Elimizdeki imkanlar doğrultusunda sürpriz bir stratejiydi ve 3 uzunla başladık. Bu da rakibin dış adamlarını etkiledi. İlk bölümde oyunun hakimi de olduk. Ancak yorulduk ve devreye 17-2 aleyhimize bir seriyle girmek durumunda kaldık" şeklinde konutu.

İkinci yarıya başlarken de işlerin kendileri adına iyi gittiğini anlatan sarı-kırmızılı teknik adam, "Biz stratejik olarak istediğimiz aldık. Fenerbahçe Ülker'i burada 67 sayıda tutmak büyük başarı. Ancak genç oyuncularımızdan katkı alamadık. Ege Arar ve Göktürk Ural çok hata yaptılar. Farkı biraz erittik ama doğal olarak maçın galibi Fenerbahçe Ülker oldu" dedi.

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 20:11

İLGİLİ HABERLER