Spor
  • 3.10.2005 01:27

ERIC GERETS : ''İNŞALLAH SEZON SONUNDA ANELKA'NIN ELİNDEN DOLAYI ŞAMPİYONLUK BİR TARAFA GEÇMİŞ OLMAZ''

İSMAİL KAMİT - EMRE AŞ
İSTANBUL  - Turkcell Süper Ligi'nin 8. haftasında Galatasaray, Ali Sami Yen Stadı'nda Trabzonspor'u 4-1'lik farklı bir skorla mağlup ederek liderliğini sürdürdü.


Galatasaray Teknik Direktörü Eric Gerets, maç sonrasında düzenlediği basın toplantısında geçen sezon sarı-kırmızılı takımdan daha iyi bir yerde bitiren Trabzonspor'a karşı ofansif bir futbolla güzel goller atarak maçı kazandıkları için mutlu olduğunu söyledi.

Tromsö maçından sonra takımın bugüne hazır olacağını söylediğini hatırlatan Belçikalı teknik adam, ''Ben takımıma güveniyorum. Benim tanıdığım takımım bunu gerçekleştirdi. Takım kaptanımız Hakan ve Heinz'in gol atmasına seviniyorum. Sevindiğim bir başka konu da geçen sene bizden ligi daha iyi yerde bitiren takıma karşı ofansif bir futbolla, güzel goller atarak maçı kazandık. Avrupa kupalarından şanssız bir şekilde elendiğimiz için tüm taraftarlardan özür diliyoruz. Taraftarların bugünkü maçta takımlarını iyi bir şekilde desteklediler" dedi.
Gerets, Konyaspor-Fenerbahçe maçında Anelka'nın tartışılan golüyle ilgili olarak ise, "Türkiye Ligi'nin bir antrenörüyüm. Bazı demeçler verirsem, ne kadar cezalar verileceğini bilmediğimden dolayı açıklama yapmıyorum. İnşallah, sezon sonunda bu pozisyondan dolayı şampiyonluk bir tarafa geçmiş olmaz'' ifadelerini kullandı. Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim'e başarılar dileyen Gerets, Ay-yıldızlı ekibin Dünya Şampiyonası'na katılmasını istediğini sözlerine ekledi.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 10:59

İLGİLİ HABERLER