Yaşam
  • 29.1.2009 04:42

ERKEKLERDEN DE TÜRKİYE'DEN DE BIKTIM!..

Şebnem Schaeffer hakkında yapılan yalan haberler yüzünden hayatının altüst olduğunu söyledi. Ünlü manken, "Türkiye'den bıktım, erkeklerden bıktım, her şeyden bıktım" diyerek isyan etti...

Ünlü manken Şebnem Schaeffer isyanlarda... Kendisine büyük haksızlık yapıldığını, hakkındaki gerçek olmayan haberlerle ilgili dava açmaktan yorulduğunu belirten Schaeffer açtı ağzını yumdu gözünü.

SEVGİLİSİNİ ELİNDEN ALMIŞIM

Genç manken şöyle konuştu: "Bazı muhabirler beni durmadan ona, buna yakıştırıyorlar. En son beni Murat Kadıoğlu isimli birisiyle yazmışlar. Adam manken Simge Tertemiz'in sevgilisiymiş, güya ben elinden almışım. Hayatımda o adamı görmedim, ismini duymadım. İşin ilginci Simge de bu oyuna dahil oluyor, sanki ben onu sevgilisinden ayırmışım gibi konuşuyor.

Simge'yi aradım konuştum, ikna ettim. Bana hak verdi ama basında haberler durmuyor." Yalan haberlere artık dayanamadığını söyleyen Schaeffer, "Bu saçmalıklar yüzünden Türkiye'den bıktım. Her gün tedirgin oluyorum. Gazeteciler o işlere meraklı insanları kullansınlar" dedi.

20 DAVAYA 100 BİN TL HARCADI

Hakkındaki yalan haberlerle ilgili bugüne kadar 20 dava açtığını belirten ünlü manken şöyle devam etti: "Davaları kazansam da çare olmuyor, saçma haberler yine bitmiyor. 6 sene önce bir dava kazandım, muhabiri mahkum ettirdim. 50 bin TL almamız lazım, hâlâ kaçıyor. Davaları açmak için 100 bin TL harcadım, param bitti. Ne yapacağımı şaşırdım, çaresizim. Her şeyden bıktım, erkeklerden bıktım. Yeter artık benimle uğraşmasınlar." (BUGÜN)

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 01:44

İLGİLİ HABERLER