Gündem
  • 26.5.2006 13:50

EROTİK SANAT FESTİVALİ BAŞLADI

AGŞİN KİŞİYEV
MOSKOVA - Toplam nüfus sayısı her geçen yıl 700 bin kişi azalan Rusya'da, Devlet Başkanı Vladimir Putin'in demografi krizine karşı ulusal mücadele çağrısına, Rus fuar organizatörlerinden ilginç bir destek geldi.
Rusya'nın başkenti Moskova'da, dünya seks endüstrisinin önde gelen üretici firmalarının katıldığı 5. Uluslararası Erotik Sanat ve Seks Endüstrisi Festivali "Eros Moskova" düzenlendi. İlginç görüntülere sahne olan fuarın açılış konuşmalarında, 21. yüzyıla girerken toplumdaki cinsel kültürün geliştirilmesi ve modern cinsellik ürünlerinin kullanımının önemine dikkat çekilirken, ülkenin en ciddi sorunu sayılan demografi krizine karşı mücadelenin de bu şekilde çözülmesi gerektiği vurgulandı. Rusya piyasasına sunulacak en son model erotik ürünlerle kitap ve kasetlerin izlenime sunulduğu fuarda, "doğal güzel" resim çizme yarışması ve "body art" gibi müsabakalar renkli görüntülere sahne oldu. Festival boyunca devam edecek olan erotik sanat müsabakası çerçevesinde izlenime sunulan dans gösterileri ise ziyaretçilerden büyük beğeni görüyor.
Öte yandan, 18 yaşından küçük ziyaretçilere giriş yasağı konulan ve bu yıl "Pornografiye hayır" sloganı altında düzenlenen festival çerçevesinde, dünyanın önde gelen cinsellik uzmanlarının katılımıyla çok sayıda açık oturumun gerçekleştirileceği öğrenildi. Moskova bulunan Sokolniki Fuarcılık Merkezi'ndeki fuar, 28 Mayıs tarihine kadar açık kalacak
Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 05:11

İLGİLİ HABERLER