Spor
  • 23.5.2014 09:20

Ersun Yanal'ın sözleşmesindeki o madde

F.Bahçe, geçen salı günü Ersun Yanal'la sözleşme imzalanacağını açıkladığında, sarı-lacivertli bir yönetici, sözleşmenin 1+1 yıllık olacağını bildirmişti. Ancak Yanal'la 2 yıllık bir kontrat yapıldı. Peki 1 gecede ne değişti? İşte perde arkası: Ersun Yanal ile başkan Aziz Yıldırım, geçen salı günü Yıldırım'ın ofisinde bir araya geldi.

Yıldırım'ın Yanal'a, "Yanında avukatların da olsun" demişti, ancak Yanal toplantıya yalnız geldi. Başkanın yıllık ne kadar ücret istediğini sorduğu Yanal, "Hiçbir şartım yok başkanım, siz neyi uygun görürseniz o olur" yanıtını verdi. Yanal sadece, "Ben bu takımla Şampiyonlar Ligi'nde de iş yapacağıma inanıyorum. Lütfen bunu değerlendirin" dedi.

Başarılı hoca, ardından da masada duran boş kağıdın altını imzalayıp başkana döndü ve "Üstünü siz doldurun" dedi. Yanal'ın hiçbir şart sunmayan tavrından çok etkilenen başkan, görüşmenin ardından 1+1 yıllık olarak düşündüğü sözleşme şartlarını avukatına değiştirtti. Yanal, sözleşmenin 2 yıllık olduğunu basının önünde öğrendi. Şampiyon hocanın, sözleşmesine "Kovulursam tazminat almam" şeklinde özel bir madde yazdırdığı da belirtildi.

(Takvim)
 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 04:53

İLGİLİ HABERLER