Gündem
  • 17.7.2021 21:23

Eşcinsel FETÖ'cü Seyran Ateş Genelev parasıyla LGBT'lilere sözde mescit açtı

FETÖ'cülerin avukatı olan Seyran Ateş, eşcinselliğini gizlemeyen bir isim.
Kendisi sıkı bir FETÖ'cü olan kürt kökenli Seyran Ateş, tam bir Türk ve İslam düşmanı. PKK ve FETÖ'cülerler birlikte her fırsatta Türkiye'ye İslama saldıran bu lezbiyen ve feminist Kürt kadın şimdi yeni bir fitnenin peşinde.
Daha önce Eşcinseller için sözde bir cami açmış, parasını da Alman hükümeti vermişti.
Sözde caminin cemaati eşcinsellerle birlikte tahmin ettiğiniz gibi FETÖ'cüler olmuştu.
Almanya'daki FETÖ'cüler dinler arası diyaloğ projesini daha genişleterek sapkınlar arasında da diyaloğ eklemesi yapmış ve LGBT dernekleriyle birlikte çalışmaya başlamıştı.
FETÖ'cü feminist/Lezbiyen Kürt avukat, kendi sapkın yerinde hem FETÖ'cülere kadın erkek hem de eşcinsellere sözde namaz kıldırıyor.
Almanya"da İslam düşmanı her girişimin altından Alevi kökenli Kürt Seyran Ateş çıkıyor.
Bu lezbiyen bu kez yeni bir alçaklığa başladı.
Eşcinsel Seyran bu sefer de eşcinselliği normalleştirmeye çalışan sapık bir kampanya başlattı
FETÖ aşığı ve İslam'ı tahrif etme maşası Seyran Ateş, bu kez "Helal Aşk" (Liebe ist Halal) adlı bir kampanya başlattı. Eşcinselliği İslam açısından normalmiş gibi gösteren kampanya için hazırlanan afişler, Müslümanların büyük tepkisini çekti. Erkek fotoğrafı ile verilen afişte, "Müslümanım, inanıyorum ve buna rağmen erkeklerle seks yapıyorum" ifadesi yer aldı. Kadın fotoğrafı ile verilen afişte ise "Ailem lezbiyen olduğumu kabul etmiyor ama buna rağmen ben onları seviyorum" ifadesi kullanıldı.

Provokatör

Seyran Ateş'in sapkın kampanyasına Alman Federal Aile Bakanlığı büyük maddi destek verdi. Ülkedeki Türkleri bozarak onları kendilerine benzetmek isteyen Alman hükümeti bunun için sapkın seksi helal seks ilan etti. Berlin'de tanıtılan afişler, kent sokaklarına asıldı.
Afişleri gören Türkler adeta isyan ederek Türk hükümetinden bu işe el atmasını istedi. 
Bu dinsiz imansız FETÖ'cü eşcinsel kadın; kadın erkek ve eşcinsellerin bir arada namaz kıldığı İbn-i Rüşt Goethe adlı sözde mescit açıq DİTİB'i ve imamları hedef seçmişti.

Rushd Stock Photos, Editorial Images and Stock Pictures | Shutterstock

GENELEVDEN KREDİ ALMIŞ

FETÖ sevdalisi, sözde kadın hakları savunucusu Seyran Ateş'in genelev patronundan özel kredi aldığı ortaya çıktı. Ateş, kredi sonrası geneleve övgüler yağdırmıştı
Almanya'da yıllardır "Kadın hakları savunucusu", 'İslam eleştirmeni', 'Liberal İslam temsilcisi' ve "Kadın imam" diye kamuoyunda pazarlanan Seyran Ateş'in maskesi düştü. Hayat kadınlığını 'modern kölelik' olarak nitelendiren, genelevlerin kadın ve erkeklerin onurunu zedelediğini belirten kampanyaya imza atan Ateş'in genelev sahibi Hakkı Şimşek'ten 45 bin euro özel kredi aldığı ortaya çıktı.

Seyran Ateş, Berlin'deki İbn-Rüşd-Goethe camisinin içinde

GÜNDEM OLMAK İÇİN HER YOLA BAŞ VURAN SAHTEKAR,SOYTARI AVRAT
"Kadın hakları savunucusu", ardından "İslam eleştirmeni", daha sonra da "liberal İslam temsilcisi" olarak lanse edilen Seyran Ateş, FETÖ'nün desteğiyle mescit açıp "kadın imam" oldu. Sırtını Aile Bakanlığı'na ve FETÖ'ye dayayan Ateş, eşcinsellerin(lezbiyen) haklarını savunmak için oluşturulmak istenen "Almanya İslam'ı" projesinde kullanılmaya başlandı.

How a revolutionary turned a Berlin mosque into a declaration of love |  Xtra Magazine

SÖZDE CAMİ ÖZDE ŞER YUVASI!
Ateş’in Berlin’de kurduğu ‘Mescid-i Dırar’ misali sözde camide kadınlar ve erkekler yanyana namaz kılıyor. St. Johannis Protestan Kilisesi’nin çatısı altında kurulan sözde camide kadınların namaz kılarken başını örtme zorunluluğu da bulunmuyor ve camiye burka ve peçe takanlar alınmıyor. Sözde camide ayrıca bir Cem Evi, akademik araştırma merkezi ve LGBT’li eşcinsel sapkınlar için özel mekanlar bulunuyor.

Gej przeciwko światu's tweet - ""Jestem wierzącym muzułmaninem i uprawiam  seks z mężczyznami." - pod takim hasłem wystartowała w Berlinie kampania Seyran  Ateş, adwokatki walczącej o prawa człowieka. Islam potrzebuje seksualnej  rewolucji

FETÖ'CÜ DEĞİLİM GETÖ'CÜLERDEN ÖDÜL ALIYORUM VE ONLARI DESTEKLİYORUM
İslam dinini ve ve Müslümanların itikadını bozmaya yönelik açıldığı düşünülen sözde “cami” Müslümanların büyük tepkisini çekmişti. İslam’ın değerleri ile bağdaşmayacak şekilde “cami” adı altında kurulan mekanda dinin değerleri ile adeta alay edilerek FETÖ’nün “dinlerarası diyalog” sapkın fikrine uygun uygulamalar yapılıyor. FETÖ’cü olduğu iddia edilen Ateş ise, hakkındaki iddiaları reddederek “FETÖ”cü değilim. 2014 senesinde Türkçe olimpiyatlarında ödül aldığım doğrudur” demişti.

Güncellenme Tarihi : 17.7.2021 23:59

İLGİLİ HABERLER